Ξηρα τροφή σκύλου

Ξηρά τροφή σκύλου. Όλες οι ξηρές τροφές για σκύλους

Ξηρα τροφή σκύλου

Υπάρχουν 213 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-20 από σύνολο 213

Ενεργά φίλτρα

30,00 €

Ok Passion dog adult complete βοδινο & ρυζι 12.5Kgr

Free Shipping

Πλήρης και ισορροπημένη τροφή ιδιαίτερα εύπεπτη. Περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που ο ενήλικας σκύλος σας έχει ανάγκη για να διατηρήσει καλή τη φυσική του κατάσταση. H τροφή παρέχει στον οργανισμό όλες τις απαραίτητες πρωτεΐνες για τη βέλτιστη συντήρηση των μυών του. Έχει ως βασικό συστατικό το βοδινό και το ρύζι, και σε συνδυασμό με την υψηλή περιεκτικότητα της τροφής σε φυτικές ίνες, προωθεί την καλή πέψη ενώ οι βιταμίνες και οι ανόργανες ουσίες παρέχουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο σκύλος σας για γερά οστά και υγιή δόντια.

Συγκεκριμένα περιέχει συστατικά που βελτιώνουν τη διαδικασία της πέψης ενώ παράλληλα συμβάλλει στην καλή κατάσταση του εντέρου και στο σχηματισμό κοπράνων με συμπαγή μορφή.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Δημητριακά (Ρύζι 4%), Κρέας και προϊόντα κρέατος (Μοσχάρι 4%), Έλαια και λίπη, Ψάρι και παράγωγα, Παράγωγα φυτικής προέλευσης (2,6% πολτός τεύτλων), Ανόργανα άλατα, Μαγιά (ζύμη 0, 5%), Σάκχαρα (φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες 0,02%).
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Υγρασία: 8%, Πρωτεΐνη: 23%, Έλαια και λίπη: 14%, Ινώδεις ουσίες: 2,2%, Τέφρα: 7,9%, Ασβέστιο: 1,5%, Φώσφορος: 1,1%.

29,90 €

Ok Passion dog adult αρνι & ρυζι 12.5kgr

Free Shipping

Πλήρης και ισορροπημένη τροφή για ενήλικους σκύλους με αρνί και ρύζι, ιδιαίτερα εύπεπτη.

Περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της καλής φυσικής κατάσταση του ενήλικου σκύλου.

H τροφή παρέχει στον οργανισμό όλες τις απαραίτητες πρωτεΐνες για τη βέλτιστη συντήρηση των μυών του.
Περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, προωθεί την καλή πέψη ενώ οι βιταμίνες και οι ανόργανες ουσίες παρέχουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο σκύλος σας για γερά οστά και υγιή δόντια.
Αριστη αφομοίωση
Υψηλή γευστικότητα
Συγκεκριμένα περιέχει συστατικά που βελτιώνουν τη διαδικασία της πέψης ενώ παράλληλα συμβάλλει στην καλή κατάσταση του εντέρου και στο σχηματισμό κοπράνων με συμπαγή μορφή

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Δημητριακά (ρύζι 4%), Kρέας και προϊόντα κρέατος (αρνί 4%), Έλαια και λίπη, Ψάρια και παράγωγα ψαριών, Παράγωγα φυτικής προέλευσης (2,6% πολτός τεύτλων), Ανόργανα άλατα, μαγιά (ζύμη 0, 5%), Σάκχαρα (φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες 0,02%).

ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Υγρασία: 8%, Πρωτεΐνη: 22%, Έλαια και λίπη: 14%, Ινώδεις ουσίες: 2,1%, Τέφρα: 7,6%, Ασβέστιο: 1,5%, Φώσφορος: 1,1%.

29,90 €

Ok Passion dog adult κοτοπουλο & ρυζι 12.5kgr

Free Shipping

Για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών Πλήρης και ισορροπημένη τροφή ιδιαίτερα εύπεπτη. Περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την διατήρηση της καλής φυσικής κατάσταση του ενήλικου σκύλου. H τροφή παρέχει στον οργανισμό όλες τις απαραίτητες πρωτεΐνες για τη βέλτιστη συντήρηση των μυών του. Έχει ως βασικό συστατικό το κοτόπουλο και το ρύζι, και σε συνδυασμό με την υψηλή περιεκτικότητα της τροφής σε φυτικές ίνες, προωθεί την καλή πέψη ενώ οι βιταμίνες και οι ανόργανες ουσίες παρέχουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο σκύλος σας για γερά οστά και υγιή δόντια. Συγκεκριμένα περιέχει συστατικά που βελτιώνουν τη διαδικασία της πέψης ενώ παράλληλα συμβάλλει στην καλή κατάσταση του εντέρου και στο σχηματισμό κοπράνων με συμπαγή μορφή

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Δημητριακά (4% ρύζι), Κρέας και ζωικά παράγωγα (κοτόπουλο 8%), Έλαια και λίπη, Ψάρι και παράγωγα, Παράγωγα φυτικής προέλευσης (2,6% πολτός τεύτλων), Ανόργανα άλατα, Μαγιά (ζύμη 0, 5%), Σάκχαρα (φρουκτολιγοσακχαρίτες 0,02%).

ΑΝΑΛΥΣΗ:

Υγρασία: 8%, Πρωτεΐνη: 23%, Έλαια και λίπη: 14%, Ινώδεις ουσίες: 2,3%, Τέφρα: 7,8%, Ασβέστιο: 1,5%, Φώσφορος: 1,1%.

37,30 €

Ok Passion Puppy & Punior κοτοπουλο & ρυζι 12.5kgr

Free Shipping

Πλήρης και ισορροπημένη τροφή με κοτόπουλο και ρύζι για κουτάβια όλων των φυλών και για θηλυκούς σκύλους κατά τη διάρκεια της γαλουχίας.

Το Ok Dog PUPPY & JUNIOR με βάση το κοτόπουλο, περιέχει υψηλά επίπεδα πρωτεϊνών, οι οποίες συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξη των μυών. Η καλή αφομοίωση του ρυζιού, προάγει την σωστή ανάπτυξη του πεπτικού συστήματος, ενώ οι βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά υποστηρίζουν την ανάπτυξη των οστών. Τα θρεπτικά συστατικά που η τροφή περιέχει είναι απαραίτητα στα πρώτα στάδια της ζωής και εξασφαλίζουν τη σωστή και υγιή ανάπτυξη του οργανισμού του νεαρού σκύλου.

Ιδανικό για μια αρμονική ανάπτυξη

Με βιταμίνη Ε που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Δημητριακά (ρύζι 4%), Κρέας και προϊόντα κρέατος (κοτόπουλο και γαλοπούλα 10%), Υποπροϊόντα φυτικής προελεύσεως (1,2% πολτός τεύτλων),Έλαια και λίπη (καλαμποκέλαιο 1%), Εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών- μετάλλων,Ψάρια και υποπροϊόντα, Ζύμη (μαγιά μπύρας 0,4%), Σάκχαρα (φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες0,02%).

ΑΝΑΛΥΣΗ: Υγρασία: 8%, Πρωτεΐνη: 29%, Έλαια και λίπη: 15%, Ινώδεις ουσίες: 2,2%, Τέφρα: 7,0%, Ασβέστιο 1,5%, Φώσφορος 1,1%.

31,50 €

Ok Passion Adult Dog ψαρι & ρυζι 12.5kgr

Free Shipping

Πλήρης και ισορροπημένη τροφή ιδιαίτερα εύπεπτη. Περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που ο ενήλικας σκύλος σας έχει ανάγκη για να διατηρήσει καλή τη φυσική του κατάσταση. H τροφή παρέχει στον οργανισμό όλες τις απαραίτητες πρωτεΐνες για τη βέλτιστη συντήρηση των μυών του. Έχει ως βασικό συστατικό το ψάρι και το ρύζι, και σε συνδυασμό με την υψηλή περιεκτικότητα της τροφής σε φυτικές ίνες, προωθεί την καλή πέψη ενώ οι βιταμίνες, οι ανόργανες ουσίες και τα ω-λιπαρά οξέα παρέχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο σκύλος σας για γερά οστά, υγιή δόντια και ένα λαμπερό και υγιές τρίχωμα.

Άριστη αφομοίωση

Υψηλή γευστικότητα

 Συγκεκριμένα περιέχει συστατικά που βελτιώνουν τη διαδικασία της πέψης ενώ παράλληλα συμβάλλει στην καλή κατάσταση του εντέρου και στο σχηματισμό κοπράνων με συμπαγή μορφή

Συστατικα:

Δημητριακά (ρύζι 4%), Κρέας και προϊόντα κρέατος, Έλαια και λίπη, Ψάρια και παράγωγα ψαριών 4%, Παράγωγα φυτικής προέλευσης (2,6% πολτός τεύτλων), Ανόργανα άλατα, Μαγιά (μαγιά μπύρας 0,5%) , Σάκχαρα (φρουκτοολιγοσακχαρίτες 0,02%).

Υγρασία: 8%, Πρωτεΐνη: 22,5%, Έλαια και λίπη: 14%, Ινώδεις ουσίες: 2,1%, Τέφρα: 7,6%, Ασβέστιο: 1,5%, Φώσφορος: 1,1%

45,00 €

Alleva Plus Αρνι & Ρυζι Χωρις Γλουτενη 12kgr

Free Shipping

Το Alleva Plus Gluten Free Lamb & Rice είναι πλήρες φαγητό για ενήλικες σκύλους που χρειάζονται εξαιρετικά εύπεπτα τρόφιμα και μειώνουν τον κίνδυνο διατροφικών δυσανεξιών και παθολογιών. Διαμορφώνονται με πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας. Χωρίς δημητριακά χωρίς γλουτένη για την πρόληψη της εμφάνισης μελλοντικών δυσανεξιών όπως κνησμός, έκζεμα, διάρροια κλπ., Φρέσκος κόκκινος χυμός πορτοκαλιού και μούρα πλούσια σε αντιοξειδωτικά για την υγεία των νεφρών. καρότα πηγή βιταμίνης Α απαραίτητη για την ανάπτυξη, οστά, επιθηλιακές δομές, αναπαραγωγικά όργανα και θέαμα? τελικά η περιεχόμενη γλυκοζαμίνη βοηθάει τις αρθρώσεις να παραμείνουν ευέλικτες και ανθεκτικές.

Aφυδατωμένο αρνί (26%), ρύζι (20%), καλαμπόκι, κοτόπουλο, αφυδατωμένη ρέγγα, κυτταρίνη μπιζέλι, αφυδατωμένο ολόκληρο ωάριο, εκχυλίσματα υδρολυμένης πρωτεΐνης, ζύμη ζυθοποιίας, 0,2%, κόκκινα πορτοκάλια της Σικελίας 0,2%), θαλάσσια άλγη και λάδι από συκώτι, χλωριούχο νάτριο, φρούτα ολιγοσακχαριτών, γλυκοζαμίνη (0,04%) από αλεύρι καρκινοειδούς, θειική χονδροϊτίνη (0,035%), yucca schidigera.

45,00 €

Alleva Life M/7 mini 15kgr

Free Shipping

Το Alleva Life M / 7 είναι ένα ειδικό πλήρες γεύμα σχεδιασμένο ειδικά για την καθημερινή σίτιση ενήλικων σκύλων ηλικίας άνω των 7 ετών. Το φαγητό παρασκευάζεται με πρώτες ύλες της υψηλότερης ποιότητας και ενσωματώνεται με θρεπτικές αρχές που εμποδίζουν τη γήρανση των κυττάρων. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του προϊόντος επισημαίνουμε την υψηλή πεπτικότητα των πρωτεϊνών (κοτόπουλο, ψάρι, αυγά), την ποιότητα των ινών για το έντερο, την πλούσια προμήθεια κυτταρικών αντιοξειδωτικών (βιταμίνη C και πολυφαινόλες) τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα (ωμέγα 6 / ωμέγα 3). Το M / 7 περιέχει επίσης τριπολυφωσφορικό για την οδοντιατρική πρόληψη.

45,00 €

Alleva Life All Breeds High Energy H/P 15kgr

Free Shipping

Το Alleva Life High Energy H/P είναι μια πλήρης τροφή για ενήλικα σκυλιά πολύ δραστήρια (σκύλοι κυνηγιού, σκύλοι άμυνας, σκύλοι ευκινησίας κ.λ.π.) καθώς και για θηλυκά σκυλιά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης/γαλουχίας. Παρασκευάζεται από κρέατα και ζωικά λίπη ύψιστης ποιότητας.

9,00 €

Alleva Life Puppy & Junior C/0 1.5kgr

Free Shipping

Το Alleva Life C/O είναι ένα πλήρες γεύμα κατάλληλο για την καθημερινή διατροφή των κουταβιών μικρού μεγέθους. Αποτελείται από πρώτες ύλες άριστης ποιότητας κατάλληλα ισορροπημένες για τον απογαλακτισμό και την ανάπτυξη του κουταβιού σας. Tονίζουμε την υψηλή πεπτικότητα και την υψηλή βιολογική αξία των πρωτεϊνών του κοτόπουλου και των αυγών, την παρουσία των FOS, της μαγιάς μπύρας, του Γιούκα που συμβάλει στην καλή κατάσταση του εντέρου, την ηπατο-προστατευτική δράση της ινοσιτόλης και την πλούσια πηγή μετάλλων και βιταμινών. Τέλος, το λινολεϊκό οξύ και η βέλτιστη αναλογία Ωμέγα 6/Ωμέγα 3 τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

33,00 €

Clan Maxi Ελαφι 15kgr

Free Shipping

Η σειρά Clan Maxi Cervo με κρέας ελαφιού είναι μια ολοκληρωμένη τροφή για ενήλικους σκύλους μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους άνω των 24 μηνών. Περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια υγιή διατροφή του σκύλου σας. Η σειρά Clan Maxi Cervo με κρέας ελαφιού είναι πηγή πρωτεϊνών και ελαίων που χωνεύονται εύκολα. Οι αρθρώσεις του σκύλου θα παραμείνουν δυνατές και υγιείς χάρη στην χονδροϊτίνη και τη γλουκοσαμίνη. Διατηρεί την υγεία του σκύλου σας με φρούκτο – ολιγοσακχαρίτες (FOS), προκειμένου να τονωθεί η χλωρίδα του εντέρου και να παραμένει υγιές, ινοσιτόλη για την προστασία του συκωτιού και Ωμέγα 3 λιπαρά για την υγεία του δέρματος και του τριχώματος.

ΣΥΝΘΕΣΗ:

Αφυδατωμένο κρέας (κοτόπουλο 10%), αφυδατωμένο παιχνίδι (8%), καλαμπόκι, σιτάρι, ρύζι, κοτόπουλο, πολτός τεύτλων, εκχυλίσματα πρωτεΐνης κοτόπουλου, φωσφορικό μονοακρυλικό, χλωριούχο νάτριο, φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες , 08%), HCl γλυκοζαμίνης (0.04%), θειική χονδροϊτίνη (0.035%), Yucca schidigera.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:Ακατέργαστες πρωτεΐνες 25%, Ακατέργαστο λίπος 12%, Υγρασία 8%, Ακατέργαστες ίνες 3%, Ακατέργαστη τέφρα 8,5%, Ωμέγα 3 0,22%.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ (ανά kg):

Βιταμίνη Α 13.000 IU, Βιταμίνη D3 980 IU, Βιταμίνη Ε 90 mg, Σίδηρος (ανθρακικό σίδηρο) 95 mg, Ψευδάργυρος (οξείδιο ψευδαργύρου) 115 mg, Χαλκός (βασικό ανθρακικό χαλκό) 4.5 mg, Μαγγάνιο (ανθρακικό μαγγάνιο) , Ιώδιο (ιωδιούχο κάλιο) 0,60 mg, σελήνιο (σεληνίτης νατρίου) 0,03 mg, ινοσιτόλη 1500 mg, αντιοξειδωτικά.

14,00 €

Clan Medium Ελαφι 3kgr

Free Shipping

Η σειρά Clan Medium με ελάφι είναι μια ολοκληρωμένη τροφή για ενήλικους σκύλους μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους άνω των 12 μηνών. Περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια υγιή διατροφή του σκύλου σας. Η σειρά Clan Medium με ελάφι είναι πηγή πρωτεϊνών και ελαίων που χωνεύονται εύκολα. Οι αρθρώσεις του σκύλου θα παραμείνουν δυνατές και υγιείς χάρη στην χονδροϊτίνη και τη γλουκοσαμίνη. Διατηρεί την υγεία του σκύλου σας με φρούκτο – ολιγοσακχαρίτες (FOS), προκειμένου να τονωθεί η χλωρίδα του εντέρου και να παραμένει υγιές, ινοσιτόλη για την προστασία του συκωτιού και Ωμέγα 3 λιπαρά για την υγεία του δέρματος και του τριχώματος.

ΣΥΝΘΕΣΗ:

Αφυδατωμένο κρέας (κοτόπουλο 10%), αφυδατωμένο παιχνίδι (8%), καλαμπόκι, σιτάρι, ρύζι, κοτόπουλο, πολτός τεύτλων, εκχυλίσματα πρωτεΐνης κοτόπουλου, φωσφορικό μονοακρυλικό, χλωριούχο νάτριο, φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες , 08%), HCl γλυκοζαμίνης (0.04%), θειική χονδροϊτίνη (0.035%), Yucca schidigera.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Ακατέργαστες πρωτεΐνες 25%, Ακατέργαστο λίπος 12%, Υγρασία 8%, Ακατέργαστες ίνες 3%, Ακατέργαστη τέφρα 8,5%, Ωμέγα 3 0,22%.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ (ανά kg):

Βιταμίνη Α 13.000 IU, Βιταμίνη D3 980 IU, Βιταμίνη Ε 90 mg, Σίδηρος (ανθρακικό σίδηρο) 95 mg, Ψευδάργυρος (οξείδιο ψευδαργύρου) 115 mg, Χαλκός (βασικό ανθρακικό χαλκό) 4.5 mg, Μαγγάνιο (ανθρακικό μαγγάνιο) , Ιώδιο (ιωδιούχο κάλιο) 0,60 mg, σελήνιο (σεληνίτης νατρίου) 0,03 mg, ινοσιτόλη 1500 mg, αντιοξειδωτικά.

35,00 €

Clan Energy Sport Κοτοπουλο & Ρυζι 15kgr

Free Shipping

Υψηλή ενέργεια, ισορροπημένη και γευστική τροφή.
Το Clan Energy Sport είναι μια πλήρης τροφή, πηγή ωμέγα 3, ειδικά σχεδιασμένη για καθημερινή σίτιση κατά τη διάρκεια περιόδων έντονης σωματικής προσπάθειας ή κατά τη διάρκεια των αθλητικών δραστηριοτήτων του σκύλου σας.
Η αφομοίωση και η γεύση εξασφαλίζονται από την επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών, από τον επιδέξιο συνδυασμό τους και από ένα σύγχρονο σύστημα παραγωγής.
Clan Energy Sport με κοτόπουλο και ρύζι το άρωμα η γευστικότητα, η καλή πηγή πρωτεϊνών και με εξαιρετικά εύπεπτο άμυλο. Περιέχει FOS για την προώθηση της ανάπτυξης της γαλακτικής χλωρίδας στο έντερο, της ινοσιτόλης που δρα ως ηπατοπροστατευτικό, της χονδροϊτίνης και της γλυκοζαμίνης για υγιείς αρθρώσεις.

ΣΥΝΘΕΣΗ:

(5%), πολτός τεύτλων, εκχυλίσματα πρωτεΐνης κοτόπουλου, χλωριούχο νάτριο, φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες (FOS) (0,05%), αφυδατωμένο κοτόπουλο (20%), αφυδατωμένο κρέας. Yucca schidigera.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Ακατέργαστες πρωτεΐνες 29%, Ακατέργαστο λίπος 15%, Υγρασία 8%, Ακατέργαστες ίνες 3%, Ακατέργαστη τέφρα 8,5%.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ (ανά kg):

Βιταμίνη Α 15.000 IU, Βιταμίνη D3 1.400 IU, Βιταμίνη Ε 110 mg, Σίδηρος (ανθρακικό σίδηρο) 95 mg, Ψευδάργυρος (οξείδιο ψευδαργύρου) 115 mg, Χαλκός (βασικό ανθρακικό χαλκό) 4.5 mg, Μαγγάνιο (ανθρακικό μαγγάνιο) mg, ιώδιο (ιωδιούχο κάλιο) 0,60 mg, σελήνιο (σεληνίτης νατρίου) 0,03 mg, κοβάλτιο (βασικό ανθρακικό κοβάλτιο) 0,9 mg, ινοσιτόλη 1500 mg, αντιοξειδωτικά.

33,00 €

Clan Maxi Κοτοπουλο & Γαλοπουλα 15kgr

Free Shipping

ΣΥΝΘΕΣΗ:

Λευκό κρέας (αφυδατωμένο κοτόπουλο 10%, αφυδατωμένη γαλοπούλα 4%), αφυδατωμένο κρέας, καλαμπόκι, σιτάρι, ρύζι, κοτόπουλο, πολτός τεύτλων, εκχυλίσματα πρωτεΐνης κοτόπουλου, φωσφορικό μονοακρυλικό, χλωριούχο νάτριο, φρουκτολιγοσακχαρίτες (FOS) (0.08%), γλυκοζαμίνη HCI (0.04%), θειική χονδροϊτίνη (0.035%), Yucca schidigera.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Ακατέργαστες πρωτεΐνες 25%, Ακατέργαστο λίπος 12%, Υγρασία 8%, Ακατέργαστες ίνες 3%, Ακατέργαστη τέφρα 8,5%.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ (ανά kg):

Βιταμίνη Α 13.000 IU, Βιταμίνη D3 980 IU, Βιταμίνη Ε 90 mg, Σίδηρος (ανθρακικό άλας σιδήρου) 95 mg, Ψευδάργυρος (οξείδιο ψευδαργύρου) 115 mg, Χαλκός (βασικό ανθρακικό χαλκό) 4.5 mg, Μαγγάνιο (ανθρακικό μαγγάνιο) , Ιώδιο (ιωδιούχο κάλιο) 0,60 mg, σελήνιο (σεληνίτης νατρίου) 0,03 mg, κοβάλτιο (βασικό ανθρακικό κοβάλτιο) 0,9 mg, ινοσιτόλη 1500 mg, αντιοξειδωτικά.

33,00 €

Clan Maxi Αρνι 15kgr

Free Shipping

Το Maxi Miel Clan είναι ένα πλήρες φαγητό για πολύ μεγάλα σκυλιά ηλικίας άνω των 24 μηνών και αποτελεί μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης για την τόνωση του μυϊκού συστήματος του σκύλου σας. Προστατεύει τις αρθρώσεις του σκύλου σας από τη χοντριτίνη και τη γλυκοζαμίνη. Η φυλή εγγυάται την υγεία του σκύλου χάρη στα στοιχεία του FOS, τα οποία διεγείρουν θετικά τη γαλακτική χλωρίδα του εντέρου και το ωμέγα 3 που προσφέρει υγιεινή του δέρματος και γούνα.

ΣΥΝΘΕΣΗ: αφυδατωμένο κρέας (κοτόπουλο 14%), αφυδατωμένο αρνί (8%), καλαμπόκι, πίτυρο, ρύζι, κοτόπουλο, πολτός ζαχαροτεύτλων, εκχυλίσματα πρωτεΐνης κοτόπουλου, φωσφορικό μονοασβέστιο, χλωριούχο νάτριο, σακχαρίτες (FOS) (0,05%), γλυκοζαμίνη HCl (0,04%), θειική χονδροϊτίνη (0,035%), Yucca schidigera.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Πρωτεΐνη 25%, περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες 12%, ακατέργαστη τέφρα 8,5%, υγρασία 8%, ακατέργαστη κυτταρίνη 3%.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ / KG: Διατροφικά πρόσθετα: βιταμίνη Α 13000 IU, βιταμίνη D3 980 IU, βιταμίνη Ε 90 mg, σίδηρος (ανθρακικό σίδηρο) 95 mg, ψευδάργυρος (οξείδιο ψευδαργύρου) 115 mg, , μαγγάνιο (ανθρακικό μαγγάνιο) 25 mg, ιώδιο (ιωδιούχο κάλιο) 0,6 mg, σελήνιο (σεληνίτης νατρίου) 0,03 mg, Τα αντιοξειδωτικά.

33,00 €

Clan Medium Κοτοπουλο & Γαλοπουλα 15kgr

Free Shipping

ΣΥΝΘΕΣΗ:

Λευκό κρέας (αφυδατωμένο κοτόπουλο 10%, αφυδατωμένη γαλοπούλα 4%), αφυδατωμένο κρέας, καλαμπόκι, σιτάρι, ρύζι, κοτόπουλο, πολτός τεύτλων, εκχυλίσματα πρωτεΐνης κοτόπουλου, φωσφορικό μονοακρυλικό, χλωριούχο νάτριο, φρουκτολιγοσακχαρίτες (FOS) (0.08%), γλυκοζαμίνη HCI (0.04%), θειική χονδροϊτίνη (0.035%), Yucca schidigera.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Ακατέργαστες πρωτεΐνες 25%, Ακατέργαστο λίπος 12%, Υγρασία 8%, Ακατέργαστες ίνες 3%, Ακατέργαστη τέφρα 8,5%.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ (ανά kg):

Βιταμίνη Α 13.000 IU, Βιταμίνη D3 980 IU, Βιταμίνη Ε 90 mg, Σίδηρος (ανθρακικό άλας σιδήρου) 95 mg, Ψευδάργυρος (οξείδιο ψευδαργύρου) 115 mg, Χαλκός (βασικό ανθρακικό χαλκό) 4.5 mg, Μαγγάνιο (ανθρακικό μαγγάνιο) , Ιώδιο (ιωδιούχο κάλιο) 0,60 mg, σελήνιο (σεληνίτης νατρίου) 0,03 mg, κοβάλτιο (βασικό ανθρακικό κοβάλτιο) 0,9 mg, ινοσιτόλη 1500 mg, αντιοξειδωτικά.

33,00 €

Clan Medium Αρνι 15kgr

Free Shipping

Το Clan Medium Lamb είναι ένα πλήρες φαγητό για μικρά ενήλικα σκυλιά για 12 μήνες. Αυτό το φαγητό περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια υγιεινή διατροφή για τη συντήρηση του σκύλου σας. Το Clan Medium Lamb είναι μια πηγή εξαιρετικών πρωτεϊνών για να τονώσει το μυϊκό σας σύστημα. Προστατεύει τις αρθρώσεις του από τη χονδροϊτίνη και τη γλυκοζαμίνη. Το Clan Medium Lamb βελτιώνει την ευημερία του σκύλου σας με το FOS για να τονώσει θετικά την εντερική γαλακτική χλωρίδα του, με ινοσιτόλη για να προστατεύσει το συκώτι του και με ωμέγα 3 για την υγεία του δέρματος και τη λάμψη των μαλλιών του.

ΣΥΝΘΕΣΗ:

Λευκά κρέατα (αφυδατωμένο κοτόπουλο 14%, αφυδατωμένο αρνί 8%), καλαμπόκι, σιτάρι, ρύζι, κοτόπουλο, πολτός τεύτλων, εκχυλίσματα πρωτεΐνης κοτόπουλου, φωσφορικό μονοασβέστιο, χλωριούχο νάτριο, φρουκτολιγοσακχαρίτες (FOS) 08%), γλυκοζαμίνη HCI (0,04%), θειική χονδροϊτίνη (0,035%), Yucca schidigera.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Ακατέργαστες πρωτεΐνες 25%, Ακατέργαστο λίπος 12%, Υγρασία 8%, Ακατέργαστες ίνες 3%, Ακατέργαστη τέφρα 8,5%, Ωμέγα 3 0,22%.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ (ανά kg):

Βιταμίνη Α 13.000 IU, Βιταμίνη D3 980 IU, Βιταμίνη Ε 90 mg, Σίδηρος (ανθρακικό σίδηρο) 95 mg, Ψευδάργυρος (οξείδιο ψευδαργύρου) 115 mg, Χαλκός (βασικό ανθρακικό χαλκό) 4.5 mg, Μαγγάνιο (ανθρακικό μαγγάνιο) , Ιώδιο (ιωδιούχο κάλιο) 0,60 mg, σελήνιο (σεληνίτης νατρίου) 0,03 mg, κοβάλτιο (βασικό ανθρακικό κοβάλτιο) 0,9 mg, ινοσιτόλη 1500 mg, αντιοξειδωτικά.

35,00 €

Clan Medium Τονος & Ρεγγα 15kgr

Free Shipping

Η σειρά Clan Medium με τόνο και ρέγγα είναι μια ολοκληρωμένη τροφή για ενήλικους σκύλους μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους άνω των 12 μηνών. Περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια υγιή διατροφή του σκύλου σας. Η σειρά Clan Medium με τόνο και ρέγγα είναι πηγή πρωτεϊνών και ελαίων που χωνεύονται εύκολα. Οι αρθρώσεις του σκύλου θα παραμείνουν δυνατές και υγιείς χάρη στην χονδροϊτίνη και τη γλουκοσαμίνη. Διατηρεί την υγεία του σκύλου σας με φρούκτο – ολιγοσακχαρίτες (FOS), προκειμένου να τονωθεί η χλωρίδα του εντέρου και να παραμένει υγιές, ινοσιτόλη για την προστασία του συκωτιού και Ωμέγα 3 λιπαρά για την υγεία του δέρματος και του τριχώματος.

ΣΥΝΘΕΣΗ: αφυδατωμένο κρέας κοτόπουλου (14%), αφυδατωμένο κρέας, αλεύρι ρέγγας (6%), αλεύρι τόνου (4%), καλαμπόκι, λίπος κοτόπουλου, ρύζι (4.1% πρωτεΐνη κοτόπουλου, φωσφορικό μονοασβέστιο, χλωριούχο νάτριο, φρουκτόζη-ολιγοσακχαρίτες (FOS) (0,05%), γλυκοζαμίνη HCl (0,04%), θειική χονδροϊτίνη (0,035%), εκχύλισμα Yucca Schidigera.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: πρωτεΐνη 25%, περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες 12%, ακατέργαστη τέφρα 8,5%, υγρασία 8%, ακατέργαστη κυτταρίνη 3%.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ / kg: Συστατικά διατροφής: βιταμίνη Α 13000 IU, βιταμίνη D3 980 IU, βιταμίνη Ε 90 mg, σίδηρος (ανθρακικό άλας σιδήρου) 95 mg, οξείδιο του ψευδαργύρου 115 mg, χαλκός (βασικό ανθρακικό άλας χαλκού) mg, μαγγάνιο (ανθρακικό μαγγάνιο) 25 mg, ιώδιο (ιωδιούχο ασβέστιο) 0,6 mg, σελήνιο (σεληνίτης νατρίου) 0,03 mg - Φυσικά αντιοξειδωτικά.

33,00 €

Clan mini Κοτοπουλο & Γαλοπουλα 15Kgr

Free Shipping

Η σειρά Clan mini με κοτόπουλο και γαλοπούλα είναι μια ολοκληρωμένη τροφή για σκύλους μικρού μεγέθους άνω των 12 μηνών. Περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια υγιή διατροφή του σκύλου σας. Η σειρά Clan mini με κοτόπουλο και γαλοπούλα είναι πηγή πρωτεϊνών και ελαίων που χωνεύονται εύκολα. Οι αρθρώσεις του σκύλου θα παραμείνουν δυνατές και υγιείς χάρη στην χονδροϊτίνη και τη γλουκοσαμίνη. Διατηρεί την υγεία του σκύλου σας με φρούκτο – ολιγοσακχαρίτες (FOS), προκειμένου να τονωθεί η χλωρίδα του εντέρου και να παραμένει υγιές, ινοσιτόλη για την προστασία του συκωτιού και Ωμέγα 3 λιπαρά για την υγεία του δέρματος και του τριχώματος.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Αφυδατωμένο κρέας, λευκό κρέας (10% αφυδατωμένο κοτόπουλο, 4% αφυδατωμένη γαλοπούλα), καλαμπόκι, πίτουρο, ρύζι, κοτόπουλο, πολτός ζαχαροτεύτλων, εκχυλίσματα πρωτεΐνης κοτόπουλου, φωσφορικό ασβέστιο, ολιγοσακχαρίτες (FOS) (0,05%), γλυκοζαμίνη HCI (0,04%), θειική χονδροϊτίνη (0,035%), Yucca schidigera.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: 8% υγρασία, 25% ακατέργαστη πρωτεΐνη, 12% αργό πετρέλαιο και λίπος, 3% ακατέργαστες ίνες, 8,5% ακατέργαστη τέφρα.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ (ανά kg): Διατροφικά πρόσθετα: Βιταμίνη Α U.I. 13000, βιταμίνη D3 U.I. 980, βιταμίνη Ε mg 90, σίδηρος (ανθρακικό σίδηρο) mg 95, ψευδάργυρος (οξείδιο του ψευδαργύρου) mg 115, χαλκός (βασικό ανθρακικό χαλκό) mg 4,5, μαγγάνιο (ανθρακικό μαγγάνιο) 25 mg ιώδιο ιωδιούχο κάλιο mg 0.6 , σελήνιο (σεληνίτης νατρίου), 0,03 mg. Τα αντιοξειδωτικά.

14,00 €

Clan mini Αρνι 3kgr

Free Shipping

ο Clan Mini Lamb είναι ένα πλήρες φαγητό για ενήλικα σκυλιά ηλικίας άνω των 12 μηνών. Αυτό το φαγητό περιέχει όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια υγιεινή διατροφή για τη συντήρηση του σκύλου σας. Το Clan Mini Lamb είναι μια πηγή εξαιρετικών πρωτεϊνών για να τονώσει το μυϊκό σας σύστημα. Προστατεύει τις αρθρώσεις του από τη χονδροϊτίνη και τη γλυκοζαμίνη. Το Clan Mini Lamb βελτιώνει την ευημερία του σκύλου σας με το FOS για να τονώσει θετικά την εντερική γαλακτική χλωρίδα του, με ινοσιτόλη για να προστατεύσει το συκώτι του και με ωμέγα 3 για την υγεία του δέρματος και τη λάμψη των μαλλιών του.

ΣΥΝΘΕΣΗ:

Λευκά κρέατα (αφυδατωμένο κοτόπουλο 14%, αφυδατωμένο αρνί 8%), καλαμπόκι, σιτάρι, ρύζι, κοτόπουλο, πολτός τεύτλων, εκχυλίσματα πρωτεΐνης κοτόπουλου, φωσφορικό μονοασβέστιο, χλωριούχο νάτριο, φρουκτολιγοσακχαρίτες (FOS) 08%), γλυκοζαμίνη HCI (0,04%), θειική χονδροϊτίνη (0,035%), Yucca schidigera.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Ακατέργαστες πρωτεΐνες 25%, Ακατέργαστο λίπος 12%, Υγρασία 8%, Ακατέργαστες ίνες 3%, Ακατέργαστη τέφρα 8,5%, Ωμέγα 3 0,22%.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΑ (ανά kg):

Βιταμίνη Α 13.000 IU, Βιταμίνη D3 980 IU, Βιταμίνη Ε 90 mg, Σίδηρος (ανθρακικό σίδηρο) 95 mg, Ψευδάργυρος (οξείδιο ψευδαργύρου) 115 mg, Χαλκός (βασικό ανθρακικό χαλκό) 4.5 mg, Μαγγάνιο (ανθρακικό μαγγάνιο) , Ιώδιο (ιωδιούχο κάλιο) 0,60 mg, σελήνιο (σεληνίτης νατρίου) 0,03 mg, κοβάλτιο (βασικό ανθρακικό κοβάλτιο) 0,9 mg, ινοσιτόλη 1500 mg, αντιοξειδωτικά.

14,00 €

Clan mini Τονος & Ρεγγα 3kgr

Free Shipping

Πλήρες στεγνό φαγητό για μικρά σκυλιά ηλικίας άνω των 12 μηνών. Αυτό το φαγητό περιέχει όλα τα συστατικά που χρειάζονται για μια υγιεινή διατροφή για τη συντήρηση του σκύλου σας. Το CLAN Mini με το Tuna and Hering είναι μια πηγή υψηλής ποιότητας πρωτεϊνών και υψηλών εύπεπτων λιπών. Η υγεία των αρθρώσεων του σκύλου σας προστατεύεται από τη χονδροϊτίνη και τη γλυκοζαμίνη. Το CLAN Mini με το Tuna and Hering υποστηρίζει την υγεία του σκύλου σας με το FOS για την τόνωση της θετικής χλωρίδας του εντέρου και του Ωμέγα 3 για την υγεία του δέρματος και τη λάμψη της γούνας.

ΣΥΝΘΕΣΗ: αφυδατωμένο κρέας κοτόπουλου (14%), αφυδατωμένο κρέας, αλεύρι ρέγγας (6%), αλεύρι τόνου (4%), καλαμπόκι, λίπος κοτόπουλου, ρύζι (4.1% πρωτεΐνη κοτόπουλου, φωσφορικό μονοασβέστιο, χλωριούχο νάτριο, φρουκτόζη-ολιγοσακχαρίτες (FOS) (0,05%), γλυκοζαμίνη HCl (0,04%), θειική χονδροϊτίνη (0,035%), εκχύλισμα Yucca Schidigera.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: πρωτεΐνη 25%, περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες 12%, ακατέργαστη τέφρα 8,5%, υγρασία 8%, ακατέργαστη κυτταρίνη 3%.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ / kg: πρόσθετα διατροφής: βιταμίνη Α 13000 IU, βιταμίνη D3 980 IU, βιταμίνη Ε 90 mg, σίδηρος (ανθρακικό άλας σιδήρου) 95 mg, ψευδάργυρος (οξείδιο ψευδαργύρου) 115 mg, χαλκός mg, μαγγάνιο (ανθρακικό μαγγάνιο) 25 mg, ιώδιο (ιωδιούχο ασβέστιο) 0,6 mg, σελήνιο (σεληνίτης νατρίου) 0,03 mg - Φυσικά αντιοξειδωτικά.