Λεκάνες άμμου

Λεκάνες άμμου για γάτες

Λεκάνες άμμου

Υπάρχουν 13 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-13 από σύνολο 13

Ενεργά φίλτρα

9,10 €

Trixie Cisco Λεκάνη Άμμου Γάτας 1τμχ

Free Shipping

Αμμολεκάνη Cisco

Διαθέσιμα χρώματα: πράσινο και φούξια

πλαστική

με χείλος

ημιδιαφανής

καθιστά εύκολο να διατηρηθεί το κλουβί καθαρό

υγιεινό και εύκολο στον καθαρισμό

Διαστάσεις: 38 x 11 x 50 cm

  • Add to Phrasebook
    • No word lists for Greek → Greek...
    • Create a new word list...
  • Copy
27,10 €

Ferplast Cosmic Τουαλέτα Γάτας με Φίλτρο

Free Shipping

Ενημέρωση: Η 2η φωτογραφία αποικωνίζει το κωδικό OUTDOOR της FERPLAST & είναι ενδεικτική 

για τα διαθέσιμα χρώματα.

Η νέα τουαλέτα γάτας της Ferplast, Cosmic, ξεχωρίζει για την ξεκάθαρη και πρωτότυπη σχεδίασή της! Η Cosmic έρχεται με μια πραγματικά εντυπωσιακή είσοδο που καθιστά εύκολη την είσοδο της γάτας: μια σήραγγα που αφήνει τη γάτα ελεύθερη χωρίς φτερά ή καταπακτές. Αυτό το καθιστά ιδανική λύση για όσους έχουν επίσης ένα μικρό σκυλί που δεν θέλουν να μπαίνουν στο μπάνιο της γάτας. Το ιδιαίτερο σχήμα της σήραγγας εξασφαλίζει ότι η γάτα μπορεί να εισέλθει, αλλά το κάνει πολύ δύσκολο για το σκυλί!

Σχεδιασμένο με ιδιαίτερα ψηλές πλευρές, αυτό το κιβώτιο απορριμάτων δημιουργήθηκε για να διατηρήσει την περιβάλλουσα περιοχή καθαρή και να αποτρέψει την έκχυση απορριμμάτων.

Η Cosmic είναι επίσης πολύ εύκολο να καθαριστεί. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ξεκολλήσετε το πάνω μέρος για να αλλάξετε τη στρωμνή και να καθαρίσετε το κουτί. Το ασφαλές και εύχρηστο σύστημα κλεισίματος σχεδιάστηκε για να αποτρέπει το τυχαίο άνοιγμα. Το κουτί έχει λαβές για να το μετακινήσετε εύκολα από τόπο σε τόπο.

Δύο φίλτρα ενεργού άνθρακα που βρίσκονται στις οπές εξαερισμού του κιβωτίου απορριμάτων είναι αποτελεσματικά για την εξουδετέρωση των δυσάρεστων οσμών και την αποτροπή της εξάπλωσης τους. 

Διαστάσεις:  73,5x43,5x41cm

26,35 €

Ferplast Bella Cabrio Κλειστή Τουαλέτα Γάτας

Free Shipping

Πολύ πρακτική κλειστή τουαλέτα, κατασκευασμένη από πλαστικό, διαθέτει φιλόξενο σχήμα για να εξασφαλίσει ότι η γάτα θα έχει τη μέγιστη δυνατή προστασία της ιδιωτικότητας της την ώρα της τουλέτας της.

Η τουαλέτα διαθέτει ένα ευρύ άνοιγμα μπροστά που επιτρέπει τον εύκολο και γρήγορο καθαρισμό και τη συντήρηση, εξοπλισμένο με πόρτα που ανεβαίνει και χρήσιμη λαβή για τη μεταφορά.

Διαστασεις: 56×43.5xH38cm

24,30 €

Ferplast Bella Κλειστή Τουαλέτα Γάτας

Free Shipping

Μια νέα έκδοση έχει δημιουργηθεί, με στρογγυλοποιημένο σχήμα και ιδιαίτερα ψηλή βάση, για να εξασφαλίζετε ότι η γάτα σας έχει μεγαλύτερη άνεση. Η Ferplast Bella είναι εξοπλισμένη με ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα.  Όταν το αρχικό φίλτρο δεν είναι πλέον αποτελεσματικό, μπορείτε να αγοράσετε ένα καινούργιο ξεχωριστά και να το τοποθετήστε στο  ειδικά σχεδιασμένο χώρο, στην οροφή του δίσκου. Έχει μια πόρτα swing η όποια μπορεί να ανοίξει πλήρως. 

55x43,5x37cm

24,00 €

MPS Netta Κλειστή Τουαλέτα Γάτας 54x39x40cm

Free Shipping

Κλειστή τουαλέτα γάτας, διαστάσεων 54x39x40cm

Δώστε στη γατούλα σας τη δυνατότητα να είναι μόνη της στην τουαλέτα και αποφεύγετε τις δυσάρεστες οσμές με το φίλτρο που διαθέτει η τουαλέτα.

Διατίθεται σε δύο χρώματα - μπλέ & πράσινο