Αντιπαρασιτικά

Αντιπαρασιτικά για πουλιά

Αντιπαρασιτικά

Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-4 από σύνολο 4

Ενεργά φίλτρα

5,85 €

Beaphar Epithol Αλοιφή Αντιμετώπιση Ποδάγρας 25gr

Free Shipping

Beaphar epithol 25gr,

αποτελεσματική αντιπαρασιτική και απολυμαντική αλοιφή της εταιρείας BEAPHAR.

Αντιπαρασιτική και απολυμαντική αλοιφή κατάλληλη για όλα τα ωδικά πτηνά.

Απολυμαίνει τα επιφανειακά τραύματα και καταπολεμά τα ακάρεα που προκαλούν την υπερκερατωση (ποδάγρα) των ποδιών και του ράμφους στα πτηνά.

Ενδείξεις και δοσολογία

Πληγές: Επαναλάβετε την επάλειψη της πληγής με Epithol αρκετές φορές την ημέρα.

Υπερκεράτωση: Επάλειψη με Epithol 1 φορά την ημέρα για 6 ημέρες.

Συστατικά

Τρικλοζάνη (triclosan)

Μουρουνέλαιο

Βαζελίνη

Τρόπος χρήσης της Epithol

Απλώνουμε την αλοιφή στην προβληματική περιοχή του πτηνού.

Συσκευασία

Αλοιφή 25 γρ.

9,65 €

Beaphar Pulmosan Καταπολέμηση των Ακάρεων Πτηνών 10ml

Free Shipping

Για την καταπολέμηση των ακάρεων .Τo Anti-Windpipe Mite είναι φάρμακο που καταπολεμά τα ακάρεα της τραχείας για καναρίνια, τροπικά πτηνά, παπαγαλάκια, παπαγάλους και άλλα πτηνά . Καταπολεμά επίσης την ψωρίαση (δερματοπάθειες) στα μικρά παπαγαλάκια.

Οδηγίες χορήγησης

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί η παρουσία ακάρεων της τραχείας, το φάρμακο θα πρέπει να χορηγηθεί σε όλα τα πτηνά της εκτροφής. Η δοσολογία είναι 1 σταγόνα ανά πτηνό (για παπαγαλάκια και μεγαλόσωμα πτηνά συνιστάται η χορήγηση 2 σταγόνων ανά πτηνό) η οποία θα πρέπει να χορηγηθεί στο απογυμνωμένο δέρμα του λαιμού. Είναι απολύτως απαραίτητο να παραμεριστούν τα πούπουλα και να χορηγηθεί η σταγόνα στο δέρμα και όχι στα πούπουλα, επειδή διαφορετικά το δέρμα δεν θα είναι σε θέση να απορροφήσει το φάρμακο.

Κατά το άνοιγμα του φιαλιδίου θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα. Ξεβιδώστε το πώμα. Στη συνέχεια, πατήστε ελαφρά το κόκκινο τμήμα του πώματος. Με τον τρόπο αυτό, το υγρό αναρροφείται από το σταγονόμετρο. Έπειτα βγάλτε το πώμα από το φιαλίδιο. Το γύρο βρίσκεται μέσα στο σταγονόμετρο. Πιέζοντας ελαφρά με το δείκτη και τον αντίχειρα στο κόκκινο τμήμα του πώματος, το σταγονόμετρο στάζει μια σταγόνα. Με τον παραπάνω τρόπο μπορείτε να χορηγήσετε το φάρμακο σταγόνα - σταγόνα.

Σύσταση Ιβερμεκτίνη 0,12%

Συσκευασία 10ml

9,50 €

Beaphar Anti-Veerluis Aντιπαρασιτικό 150ml

Free Shipping

Το Anti-Veerluis είναι ένα παρασιτοκτόνο κτηνιατρικό σπρέι με προωθητικό αέριο που καταπολεμά και θεραπεύει αποτελεσματικά παράσιτα όπως ψείρες, ακάρεα και ψύλλους καθώς και έντομα όπως κουνούπια κ.α.

Ιδανικό για την απόπαρασίτωση των περιστεριών.

Ψεκάστε το πτέρωμα των πτηνών από απόσταση περίπου 20cm καθώς τα κλαδάκια και τις γωνίες των κλουβιών.

Χρησιμοποιήστε αυτό το προϊόν μόνο σε επαρκώς αεριζόμενο χώρο.

Συσκευασία 150ml

8,10 €

Beaphar Astricycline Αντιβιοτικό για πτηνά 30gr

Free Shipping

Η Astricycline είναι ένα αντιβιοτικό ευρέως φάσματος που καταπολεμά την πνευμονία, τα αναπνευστικά προβλήματα και την εντερίτιδα που προκαλούνται από βακτηρίδια στα καναρίνια, τροπικά πτηνά, παπαγαλάκια, παπαγάλους και στα τρωκτικά. Αναμιγνύεται στην τροφή ή διαλύεται στο νερό.

Δoσoλoγία: Καναρίνια, τροπικά πτηνά κ.α: 1 μεζούρα (1ml) σε 50ml νερού (μικρή ποτίστρα) για 7-10 ημέρες.          Ανανεώνετε το διάλυμα καθημερινά. Σε σοβαρά άρρωστα πτηνά αυξήστε τη δόση σε 2 κουταλάκια του 1ml ανά 50ml. Μην χορηγείτε βιταμίνες ή μέταλλα όταν χρησιμοποιείτε αστρικυκλίνη.

Παπαγαλάκια &  παπαγάλοι: 1-2 μεζούρες (1ml) σε ποσότητα τροφής που θα καταναλώσει σε 7-10 ημέρες.