Λίστα προϊόντων από την εταιρεία Winner Plus

Υπάρχουν 23 προϊόντα.

62,00 €

Winner Plus Adult Large Κοτόπουλο 18kgr

Free Shipping

Πλήρες και ισορροπημένο φαγητό, για ενήλικες σκύλους με κροκέτες μεγαλύτερου μεγέθους για καλύτερη μάσημα και αφομοίωση.

Το WINNER PLUS Adult Large Breed είναι ένα πλήρες και φυσικό φαγητό, παρασκευασμένο χωρίς γλουτένη, σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες μεγάλων σκύλων. Προτιμά μια πηγή πρωτεΐνης, που πάντα εγγυάται εξαιρετική γευστικότητα. Τα επιλεγμένα συστατικά, όπως το κοτόπουλο πρώτης επιλογής και ο σολομός, το καθιστούν ένα εξαιρετικά εύπεπτο φαγητό. Τα ωμέγα-3 και ωμέγα-6 που περιέχονται στον σολομό και προσεκτικά ισορροπημένη βοήθεια για να διατηρήσουν ένα υγιές δέρμα και ένα λαμπερό παλτό. Η καλά ισορροπημένη συνταγή του WINNER PLUS Adult Large Breed παρέχει στο σκυλί σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, εξασφαλίζοντας καλύτερη αφομοιωσιμότητα και ζωτικότητα.

Παρασκευάστηκε χωρίς την προσθήκη: σόγιας, κλασικά δημητριακά, αυγά, γαλακτοκομικά προϊόντα, αρτύματα, τεχνητά χρώματα ή γεύσεις και δημητριακά που περιέχουν γλουτένη.

60,00 €

Winner Plus Adult Mini Κοτόπουλο 18kgr

Free Shipping

Πλήρης τροφή για μικρά ενήλικα σκυλιά, ισορροπημένη και εμπλουτισμένη με το σωστό ποσοστό θρεπτικών συστατικών και μετάλλων. Ιδανικό για μια σωστή διατροφή προς τον ένατο μήνα ζωής, μετά τη φάση ανάπτυξης και ανάπτυξης.

Πλήρης τροφή για μικρά ενήλικα σκυλιά, ισορροπημένη και εμπλουτισμένη με το σωστό ποσοστό θρεπτικών συστατικών και μετάλλων. Ιδανικό για μια σωστή διατροφή προς τον ένατο μήνα ζωής, μετά τη φάση ανάπτυξης και ανάπτυξης. Η μικρή κροκέτα διευκολύνει τη μάσηση, βελτιώνει την γευστική ευκολία και την αφομοίωση του προϊόντος. Η βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτική δράση, προάγει τον μεταβολισμό, το μυϊκό σύστημα και το ανοσοποιητικό σύστημα. Παρασκευασμένο με φρέσκο ​​κοτόπουλο πρώτης ποιότητας, το WINNER PLUS Adult Mini είναι μια υγιεινή πηγή πρωτεΐνης. Παρασκευασμένα χωρίς την προσθήκη: κλασικών δημητριακών, σόγιας, αρωμάτων, τεχνητών χρωμάτων ή γεύσεων και δημητριακών που περιέχουν γλουτένη.

70,00 €

Winner Plus Adult Sport Κοτόπουλο 18kgr

Free Shipping

Πλήρες φαγητό σχεδιασμένο για ενήλικες σκύλους όλων των ιδιαίτερα ενεργών φυλών.

Το WINNER PLUS Adult Sport είναι ένα επαγγελματικό, φυσικό και πλήρες φαγητό. Ιδανικό για σκύλους όλων των φυλών, είναι σε θέση να προσφέρει μια υψηλή παροχή ισορροπημένης ενέργειας που είναι άμεσα διαθέσιμη σε περιόδους ανάγκης χάρη στην υψηλή ποσότητα κοτόπουλου πρώτης επιλογής, απαραίτητη για τη βελτίωση της μυϊκής μάζας σε περίπτωση κακής φυσικής κατάστασης. Η υψηλή αφομοιωσιμότητα του προϊόντος και τα συστατικά που το καθιστούν κάνουν το WINNER PLUS Adult Sport εξαιρετικό φαγητό, ιδανικό για σκύλους που εκτελούν έντονη σωματική δραστηριότητα, υποβάλλονται σε εργασία ή παρουσιάζουν δείγματα. Επιπλέον, η πολύτιμη προσφορά ταυρίνης και η παρουσία L-καρνιτίνης, που διευκολύνει τη μετατροπή των λιπών σε ενέργεια, επιτρέπουν την επίτευξη της μέγιστης απόδοσης σε κάθε δραστηριότητα. Παρασκευάζεται χωρίς την προσθήκη: σόγιας, καλαμποκιού, κλασικών δημητριακών, αρωμάτων, γαλακτοκομικά προϊόντα, χρωστικές, τεχνητές γεύσεις και δημητριακά που περιέχουν γλουτένη.

64,70 €

Winner Plus Adult Αρνί & Ρύζι 18kgr

Free Shipping

Πλήρες μονοπρωτεϊνικό τρόφιμο, αποτελούμενο αποκλειστικά από κρέας αρνιού πρώτης επιλογής ελεγχόμενο με τα ίδια πρότυπα που χρησιμοποιούνται για τον άνθρωπο.

Το WINNER PLUS Lamb & Rice 100% είναι ένα πλήρες φαγητό για σκύλους, μονο-πρωτεΐνες και χωρίς γλουτένη. Περιέχει 28% πρώτης επιλογής αρνιού, ως μόνη πηγή ζωικής πρωτεΐνης και μοναδική πηγή υδατανθράκων. Χάρη στην υψηλή της αφομοιωσιμότητά του, το φαγητό αυτό είναι ιδανικό για σκύλους όλης της όρεξης ή "δύσκολες" φυλές, με προβλήματα δερματικής, εντερικής ή τροφικής ασυμβατότητας, γεγονός που αντιπροσωπεύει μια έγκυρη εναλλακτική λύση σε δίαιτα ψαριών ή κοτόπουλου. Τα σωστά ισορροπημένα ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα υποστηρίζουν τις μεταβολικές λειτουργίες και προάγουν το υγιές δέρμα και το γυαλιστερό παλτό. Η βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτική δράση, προστατεύοντας τα ενεργά κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και βοηθώντας στη φυσική διατήρηση των τροφίμων. Χωρίς: σόγια, αρτύματα, αυγά, γαλακτοκομικά προϊόντα, χρωστικές, τεχνητές γεύσεις και δημητριακά που περιέχουν γλουτένη.

58,00 €

Winner Plus Adult Κοτόπουλο 18kgr

Free Shipping

Πλήρες μονοπρωτολογικό φαγητό σχεδιασμένο για ενήλικα και ενεργά σκυλιά, παρασκευασμένο με κρέας κοτόπουλου πρώτης επιλογής ελεγχόμενο με τα ίδια πρότυπα που χρησιμοποιούνται για τον άνθρωπο και πλούσιο σε λίπη για μια πολύτιμη πηγή ενέργειας όταν χρειάζεται.

Το WINNER PLUS Adult είναι ένα πλήρες, χωρίς γλουτένη, εξαιρετικά εύπεπτο φαγητό σχεδιασμένο για ενήλικα και ενεργά σκυλιά. Το εξαιρετικά εύπεπτο κοτόπουλο πρώτης επιλογής ευνοεί μια πολύτιμη πηγή πρωτεΐνης, που εγγυάται πάντα εξαιρετική γευστικότητα. Η κροκέτα παρέχει τη σωστή ποσότητα ενέργειας και μια υπέροχη γεύση. Τα Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 βοηθούν στη διατήρηση υγιούς δέρματος και λαμπερό παλτό. WINNER PLUS Η καλά ισορροπημένη συνταγή του Adult παρέχει στο σκυλί σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, εξασφαλίζοντας καλύτερη αφομοίωση και ζωτικότητα. Παρασκευάζεται χωρίς την προσθήκη: σόγιας, αυγών, αρωμάτων, τεχνητών χρωμάτων ή αρωμάτων και δημητριακών που περιέχουν γλουτένη.

61,90 €

Winner Plus Adult Πάπια & Ρύζι 18kgr

Free Shipping

Πλήρες, ελαφρύ και εξαιρετικά εύπεπτο φαγητό. Οι χαρακτηριστικές διαστάσεις της κροκέτας το καθιστούν κατάλληλο για σκύλους οποιασδήποτε φυλής.

Το WINNER PLUS Duck & Rice 100% είναι ένα πλήρες φαγητό, ελαφρύ και εξαιρετικά εύπεπτο, με πάπια ως μόνη πηγή ζωικών πρωτεϊνών και μία μόνο πηγή υδατανθράκων. Το βέλτιστο μέγεθος της κροκέτας το καθιστά κατάλληλο για σκύλους οποιασδήποτε φυλής. Ετοιμάζεται με πάπια της πρώτης επιλογής, ενδείκνυται για την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με ασθένειες πεπτικής προέλευσης ή τύπου δέρματος. Το WINNER PLUS Duck & Rice 100% είναι επίσης μια εξαιρετική εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό αρνί κατά τη διάρκεια της περιόδου συντήρησης. Υγιές δέρμα και γυαλιστερό παλτό ευνοούνται από τα ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα. Η βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτική δράση προστατεύοντας τα ενεργά κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και βοηθά στη διατήρηση της τροφής με φυσικό τρόπο. Χωρίς: σόγια, σιτάρι, αρτύματα, αυγά, γαλακτοκομικά προϊόντα, χρωστικές, τεχνητές γεύσεις και δημητριακά που περιέχουν γλουτένη.

62,80 €

Winner Plus Adult Σολωμός & Ρύζι 18kgr

Free Shipping

Πλήρης τροφή, παρασκευασμένη με σολομό πρώτης επιλογής, ελεγχόμενη με τα ίδια πρότυπα που χρησιμοποιούνται για τον άνθρωπο, κατάλληλη για ιδιαίτερα ευαίσθητα ενήλικα σκυλιά ή με πεπτικά και εντερικά προβλήματα.

Το WINNER PLUS Salmon & Rice 100% είναι ένα πλήρες υποαλλεργικό φαγητό ιδανικό για ενήλικες σκύλους όλων των φυλών. Σχεδιασμένο για να προσφέρει μια εναλλακτική μονοπρωτεϊκή διατροφή στο κρέας, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητα ή πεπτικά σκυλιά. Τα λιπαρά οξέα Omega-3 και Omega-6, που περιέχονται στον σολομό πρώτης επιλογής (μόνο πηγή ζωικής πρωτεΐνης), ευνοούν ένα υγιές δέρμα και ένα λαμπερό παλτό. Η παρουσία ρυζιού (η μόνη πηγή φυτικών πρωτεϊνών) εγγυάται υψηλή πεπτικότητα. Χάρη σε μια βέλτιστη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και λίπος, το προϊόν αυτό είναι ιδανικό και για σκύλους με εντερικά προβλήματα, υπέρβαρα ή ηλικιωμένα άτομα. Η καλά ισορροπημένη συνταγή WINNER PLUS Salmon & Rice 100% παρέχει στο σκυλί σας όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, εξασφαλίζοντας καλύτερη αφομοίωση και ζωτικότητα. Παρασκευασμένα χωρίς προσθήκη: σόγια, κλασικά δημητριακά, αρτύματα, αυγά, τεχνητά χρώματα ή γεύσεις και δημητριακά που περιέχουν γλουτένη.

18,70 €

Winner Plus Holistic Adult Mini Αρνί 2kgr

Free Shipping

Το WINNER PLUS Lamb Mini Holistic είναι ένα 100% φυσικό, μονοπρωτεϊνικό και υποαλλεργικό φαγητό με βάση το αρνί, πλούσιο σε κόκκινα φρούτα και φαρμακευτικά βότανα, ιδανικό για μικρά ενήλικα σκυλιά.

WINNER PLUS Lamb Το Mini Holistic είναι ένα φυσικό φαγητό, πλήρες και μονο-πρωτεϊνικό, για μικρά ενήλικα σκυλιά. Παρασκευάζεται με αρνάκι της πρώτης επιλογής (μόνο πηγή ζωικών πρωτεϊνών), χωρίς: ΓΤΟ, σόγια, σιτάρι, αρτύματα, αυγά, γαλακτοκομικά προϊόντα, χρωστικές, τεχνητά αρώματα, δημητριακά, γλουτένη και εμπλουτισμένη με πατάτες είναι ιδανικό για σκύλους με αλλεργίες ή δυσανεξίες σε άλλα κρέατα ή δημητριακά. Πλούσιο σε βότανα και κόκκινα φρούτα, προς όφελος του ανοσοποιητικού συστήματος και με αντιγηραντικές ιδιότητες.

18,25 €

Winner Plus Holistic Adult Mini Κοτόπουλο 2kgr

Free Shipping

Σύνθεση: αφυδατωμένο κρέας κοτόπουλου (33%); ρύζι; πατάτες; κοτόπουλο λίπος? dezuccherato τεύτλα popla; αλεύρι από χαρούπι? ζύμη ζυθοποιίας · αφυδατωμένο κιχώριο (ινουλίνη) · φαρμακευτικά βότανα (καλέντουλα, μάραθο, χαμομήλι, μέντα, μαϊντανός, σπόροι ξιφίας, ρίζα κιχωρίου, ρίζα γλυκόριζας). κόκκινα φρούτα (τριαντάφυλλο σκύλου, βατόμουρο, βατόμουρο, αρωνία). σκώρος από τα πράσινα χείλη της Νέας Ζηλανδίας (Perna canaliculus) · μεταλλικά στοιχεία.

Αναλυτικά συστατικά: ακατέργαστη πρωτεΐνη 28%. ακατέργαστα έλαια και λίπη 18%. ακατέργαστες ίνες 2%. ακατέργαστη τέφρα 7,50%. ποδόσφαιρο 1,60%; 1,10% φώσφορο.

Πρόσθετα (ανά kg): βιταμίνη Α 18.000 IU. βιταμίνη D3 1,800 IU. βιταμίνη Ε 250 mg; βιταμίνη C 200 mg; βιταμίνη Β1 15 mg. βιταμίνη Β2 20 mg. βιταμίνη Β6 20 mg. βιταμίνη Β12 100 mcg. βιοτίνη 1,000 mcg. παντοθενικό οξύ 50 mg. φολικό οξύ 5 mg; σίδηρος (θειικός σίδηρος, μονοένυδρος) 220 mg, ψευδάργυρος (χηλικό διάλυμα ψευδαργύρου γλυκίνης, ένυδρο) 200 mg. χαλκός (χηλικό δισκίο γλυκίνης, ένυδρο) 25 mg. μαγγάνιο (οξείδιο μαγγανίου (ΙΙ)) 20 mg. ιώδιο (ιωδιούχο ασβέστιο) 2.50 mg; σελήνιο (σεληνίτης νατρίου) 0,30 mg.

Τεχνολογικά πρόσθετα: Αντιοξειδωτικά (βιταμίνη Ε: εκχυλίσματα τοκοφερόλης φυσικής προέλευσης).

19,50 €

Winner Plus Holistic Adult Mini Σολωμός 2kgr

Free Shipping

Το WINNER PLUS Salmon Mini ολιστική είναι ένα ολιστικό φαγητό με βάση το σολομό, 100% Φυσικό, πλούσιο σε κόκκινα φρούτα και φαρμακευτικά βότανα, ιδανικό ως υποαλλεργική εναλλακτική λύση για το κρέας για μικρά ενήλικα σκυλιά.

WINNER PLUS Salmon Mini holistic is a natural and complete food for small adult dogs. Rich in delicious salmon of first choice (only animal protein source) devoid of: cereals, gluten, GMO, soy, wheat, flavorings, eggs, dairy products, colorings, artificial flavors and enriched with potatoes (the only vegetable protein source), it is a food high quality ideal for dogs of any breed, especially dogs with allergies or intolerances towards meat or cereals. Rich in officinal herbs and red fruits, to the benefit of the immune system and with anti-aging properties.

80,00 €

Winner Plus Holistic Growth 18kgr

Free Shipping

Θρεπτική και πλήρης: βασισμένη σε πάπια, σολομό και πατάτες.

WINNER PLUS Η ολιστική ανάπτυξη είναι μια θρεπτική τροφή, φυσική και πλήρης, ιδανική για τις ειδικές ανάγκες ευαίσθητων κουταβιών σε κάθε στάδιο της ανάπτυξής τους και ενδείκνυται για νεαρά σκυλιά με πιο σύνθετες εντερικές ανάγκες. Χάρη στην ιδιαίτερη συνταγή του, αυτό το τρόφιμο είναι επίσης κατάλληλο για φοράδες κατά τη διάρκεια της κύησης και της γαλουχίας. Παρασκευασμένο με φρέσκο ​​κρέας πάπιας υψηλής ποιότητας και εμπλουτισμένο με σολομό κορυφαίας ποιότητας, προσεκτικά ισορροπημένο, είναι ένα εξαιρετικά εύπεπτο φαγητό. Τα λιπαρά οξέα ωμέγα-3 και ωμέγα-6 προάγουν υγιές δέρμα και λαμπερό παλτό. Εξασφαλίζει την παροχή φυσικών βιταμινών προς όφελος του ανοσοποιητικού συστήματος, προστατεύοντας τα ενεργά κύτταρα από τη δράση των ελεύθερων ριζών.

67,50 €

Winner Plus Holistic Αρνί & Πατάτα 12kgr

Free Shipping

Το WINNER PLUS Lamb & Potato holistic είναι μια πλήρης διατροφή ιδανική για τις ειδικές ανάγκες ευαίσθητων σκύλων σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής τους.

Το WINNER PLUS Lamb & Potato holistic είναι μια πλήρης διατροφή ιδανική για τις ειδικές ανάγκες ευαίσθητων σκύλων σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής τους. Χάρη στην χαμηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και λιπαρά, το WINNER PLUS Lamb & Potato holistic είναι επίσης ιδανικό για υπέρβαρους ή ηλικιωμένους σκύλους. Η παρουσία φρέσκου αρνιού κρέατος πρώτης επιλογής (ελεγχόμενης και επιλεγμένης με τα ίδια πρότυπα που χρησιμοποιούνται για τον άνθρωπο) ως μόνης πηγής ζωικής πρωτεΐνης, καθιστά το WINNER PLUS Lamb & Potato ολιστικό υψηλής ποιότητας τρόφιμο και ένα προϊόν κατάλληλο για κάθε τύπο σκύλου ειδικότερα σκύλους με αλλεργίες και δυσανεξίες σε άλλα είδη κρέατος και δημητριακών. Αυτή η δίαιτα συνιστάται επίσης για σκύλους με πιο σύνθετες εντερικές ανάγκες. Τα ωμέγα-3 και τα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα προάγουν υγιές δέρμα και γυαλιστερό παλτό. Παρασκευάστηκαν χωρίς την προσθήκη: χωρίς πηγή ζωικής πρωτεΐνης εκτός από αρνί, κλασικά δημητριακά, ρύζι, σόγια, σιτάρι, αρτύματα, αυγά, γαλακτοκομικά προϊόντα, χρωστικές, και δημητριακά που περιέχουν γλουτένη.

Διαθέσιμες μορφές: 2 κιλά. 12 kg

65,00 €

Winner Plus Holistic Πάπια & Πατάτα 12kgr

Free Shipping

Το WINNER PLUS Duck & Potato holistic είναι ένα πλήρες φαγητό σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ειδικές ανάγκες των ευαίσθητων σκύλων σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής τους.

Το WINNER PLUS Duck & Potato holistic είναι ένα πλήρες φαγητό σχεδιασμένο για να καλύπτει τις ειδικές ανάγκες των ευαίσθητων σκύλων σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής τους. Η παρουσία κρέατος πάπιας και πάπιας υψηλής ποιότητας, ελεγχόμενης και επιλεγμένης με τα ίδια πρότυπα που χρησιμοποιούνται για τον άνθρωπο, ως η μόνη πηγή ζωικών πρωτεϊνών, καθιστά την WINNER PLUS Duck & Potato ολιστική μια υψηλής ποιότητας τροφή και ένα προϊόν κατάλληλο για κάθε τύπο σκύλου, με αλλεργίες και δυσανεξίες σε άλλα είδη κρέατος και δημητριακών. Αυτή η δίαιτα συνιστάται επίσης για σκύλους με πιο σύνθετες εντερικές ανάγκες. Τα σωστά ισορροπημένα ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα προάγουν υγιές δέρμα και λαμπερό παλτό. Παρασκευάστηκε χωρίς να προστεθεί: καμία πηγή ζωικής πρωτεΐνης εκτός από την πάπια, τα κλασικά δημητριακά, τη σόγια, το σιτάρι, τα αρτύματα, τα αυγά, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τις βαφές, τις τεχνητές γεύσεις και τα δημητριακά που περιέχουν γλουτένη.

Διαθέσιμες μορφές: 2 κιλά. 12 kg

67,50 €

Winner Plus Holistic Σολωμός & Πατάτα 12kgr

Free Shipping

Ολοκληρωμένο, χωρίς κρέας τροφή είναι ιδανικό για τις ειδικές ανάγκες ευαίσθητων σκύλων σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής τους.

Ο WINNER PLUS Ολοκληρωμένο, χωρίς κρέας τροφή είναι ιδανικό για τις ειδικές ανάγκες ευαίσθητων σκύλων σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής τους. Η παρουσία σολομού πρώτης επιλογής, ελεγχόμενης και επιλεγμένης με τα ίδια πρότυπα που χρησιμοποιούνται για τον άνθρωπο, ως μόνη πηγή ζωικής πρωτεΐνης, η απουσία δημητριακών και η παρουσία πατάτας ως πηγής φυτικής πρωτεΐνης καθιστούν το WINNER PLUS Salmon & Potato ολιστικό υψηλό ποιοτικά τρόφιμα και ένα προϊόν κατάλληλο για όλους τους τύπους σκύλων, ειδικά για σκύλους με αλλεργίες και δυσανεξίες σε όλους τους τύπους κρέατος και δημητριακών. Αυτή η δίαιτα συνιστάται επίσης για σκύλους με πιο σύνθετες εντερικές ανάγκες. Τα ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα που περιέχονται στον σολομό προάγουν υγιές δέρμα και λαμπερό παλτό. Παρασκευάστηκε χωρίς την προσθήκη: καμία πηγή ζωικής πρωτεΐνης εκτός από σολομό, κλασικά δημητριακά, σόγια, σιτάρι, αρτύματα, αυγά, γαλακτοκομικά προϊόντα, χρωστικές, τεχνητές γεύσεις και δημητριακά που περιέχουν γλουτένη.

Διαθέσιμες μορφές: 2 κιλά. 12 kg

64,80 €

Winner Plus Holistic Φρέσκο Κρέας Κοτόπουλο 12kgr

Free Shipping

WINNER PLUS Ο ενήλικος ολιστικός με κοτόπουλο, αρνί και ρύζι είναι μια πλήρης διατροφή ιδανική για τις ειδικές ανάγκες ευαίσθητων σκύλων σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής τους.

WINNER PLUS Ο ενήλικος ολιστικός, παρασκευασμένος με φρέσκο ​​κοτόπουλο, είναι ένα τέλειο πλήρες φαγητό για τις ειδικές ανάγκες ευαίσθητων σκύλων σε οποιοδήποτε στάδιο της ζωής τους. Η παρουσία κοτόπουλου και αρνιού ως μοναδικών πηγών ζωικής πρωτεΐνης, η απουσία γλουτένης και καλαμποκιού, καθιστούν το WINNER PLUS Adult ολιστικό υψηλής ποιότητας τρόφιμο και ένα προϊόν κατάλληλο για κάθε τύπο σκύλου, ειδικά για σκύλους με αλλεργίες και δυσανεξία γλουτένης και καλαμπόκι. Η L-καρνιτίνη δίνει ενέργεια και ζωτικότητα. Ενώ η βιταμίνη Ε υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, προστατεύοντας τα ενεργά κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες. Παρασκευασμένα χωρίς την προσθήκη: κλασικών σιτηρών, σόγιας, σιταριού, αρωμάτων, αυγών, γαλακτοκομικών προϊόντων, χρωστικών, τεχνητών γεύσεων και δημητριακών που περιέχουν γλουτένη.

Διαθέσιμες μορφές: 2 κιλά. 12 kg

43,50 €

Winner Plus Hunter Select Κοτόπουλο 18kgr

Free Shipping

Πλήρες φαγητό για ενήλικες σκύλους, ιδανικό για όλες τις φυλές και τις ηλικίες, ειδικά για σκυλιά κυνηγιού και ενδείκνυται για λιγότερο ενεργά θέματα.

Το WINNER PLUS HUNTER SELECT είναι ένα πλήρες φαγητό, με άριστη σχέση ποιότητας / τιμής, για τη διατήρηση ανενεργών ενήλικων σκύλων όλων των φυλών, ιδανικό για μεγάλους καταναλωτές, όπως καταφύγια ζώων, ρείθρα, κέντρα σκύλου, κτηνοτρόφους και κυνηγούς. Η κροκέτα μεσαίου μεγέθους, αποτελούμενη από κοτόπουλο πρώτης τάξεως, δίνει στο προϊόν μια υψηλή γευστικότητα, αφομοίωση και ενέργεια. Η βιταμίνη Ε υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα βοηθώντας στην προστασία των κυττάρων, ενώ οι ίνες τεύτλων υποστηρίζουν την πέψη. Χωρίς σόγια, αρώματα, τεχνητά χρώματα ή γεύσεις και δημητριακά που περιέχουν γλουτένη.

46,80 €

Winner Plus Hunter Sport Κοτόπουλο 18kgr

Free Shipping

Πλήρες φαγητό για ενήλικες σκύλους, ιδανικό για όλες τις φυλές και ηλικίες, ειδικά για κυνήγι σκύλων, και ενδείκνυται για πολύ ενεργά θέματα

Το WINNER PLUS HUNTER SPORT είναι ένα πλήρες φαγητό, με άριστη σχέση ποιότητας / τιμής, για τη διατήρηση ενεργών ενήλικων σκύλων όλων των φυλών, ιδανικό για μεγάλους καταναλωτές, όπως καταφύγια ζώων, ρείθρα, κέντρα σκύλων, κτηνοτρόφοι και κυνηγοί. Η κροκέτα μεσαίου μεγέθους, που αποτελείται από κοτόπουλο υψηλής ποιότητας, δίνει στο προϊόν μια υψηλή γευστικότητα, αφομοίωση και ενέργεια. Η βιταμίνη Ε υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα βοηθώντας στην προστασία των κυττάρων ενώ οι ίνες τεύτλων υποστηρίζουν την πέψη. Χωρίς σόγια, αρώματα, τεχνητά χρώματα ή γεύσεις και δημητριακά που περιέχουν γλουτένη.

61,00 €

Winner Plus Junior Κοτόπουλο 18kgr

Free Shipping

Η αποκλειστική του σύνθεση, παρασκευασμένη με κρέατα πρώτης επιλογής ελεγχόμενα με τα ίδια πρότυπα που χρησιμοποιούνται για τον άνθρωπο, την καθιστά τρόφιμο με πολύ υψηλή θρεπτική αξία σχεδιασμένο να ανταποκρίνεται ειδικά στις διατροφικές ανάγκες του κουταβιού προς τον τέταρτο μήνα ζωής μέχρι τα τελευταία στάδια της ανάπτυξής της Το WINNER PLUS Junior είναι ένα πλήρες φαγητό της υψηλότερης θρεπτικής αξίας που έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται ειδικά στις διατροφικές ανάγκες του κουταβιού κατά τη φάση ανάπτυξής του.Παρασκευασμένο με κοτόπουλο και σολομό πρώτης επιλογής και άλλα υψηλής ποιότητας συστατικά, παρέχει τις καλύτερες θρεπτικές τιμές. Η σύνθεση του έχει σχεδιαστεί για αυτή την ειδική φάση της ζωής και υποστηρίζει την ανάπτυξη του κουταβιού από τον τρίτο ή τέταρτο μήνα ζωής (ανάλογα με το μέγεθος της φυλής) μέχρι το τέλος της καλλιεργητικής περιόδου. Η προσθήκη ρυζιού εξασφαλίζει τη βέλτιστη πεπτικότητα.

Η βιταμίνη Ε που λαμβάνεται από φυσικές πρώτες ύλες παρέχει προστασία για τα ενεργά κύτταρα. Η σωστή ισορροπία του ασβεστίου και του φωσφόρου υποστηρίζει βέλτιστα την υγιή ανάπτυξη των οστών, των χόνδρων και των αρθρώσεων. Υγιές δέρμα και γυαλιστερό παλτό ευνοούνται από τα ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέαΤο WINNER PLUS Junior είναι ένα υψηλής ποιότητας κουτάβι που περιλαμβάνει όλα τα κουτάβια που χρειάζονται για την υγιή και κατάλληλη ανάπτυξη. Χωρίς σόγια, σιτάρι,αυγά,γαλακτοκομικά προϊόντα, αρτύματα,τεχνητά χρώματα ή γεύσεις και δημητριακά που περιέχουν γλουτένη

59,00 €

Winner Plus Light Senior Κοτόπουλο 18kgr

Free Shipping

Ειδικά τρόφιμα για ανενεργά, ηλικιωμένα ή υπέρβαρα σκυλιά.

Το WINNER PLUS Light Senior είναι ένα φυσικό φαγητό, πλήρες και χωρίς γλουτένη, παρασκευασμένο με κοτόπουλο πρώτης επιλογής, ιδανικό για σκύλους όλων των φυλών με χαμηλό υπερβολικό βάρος, αποστειρωμένο, τάση λίπους ή ηλικιωμένους που χρειάζονται σωστό έλεγχο βάρους. Η βιταμίνη Ε που λαμβάνεται από φυσικές πρώτες ύλες παρέχει προστασία για τα ενεργά κύτταρα. Η σωστή ισορροπία του ασβεστίου και του φωσφόρου υποστηρίζει βέλτιστα την υγιή ανάπτυξη των οστών, των χόνδρων και των αρθρώσεων. Υγιές δέρμα και γυαλιστερό παλτό ευνοούνται από τα ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα. Μια θρεπτική και ισορροπημένη συνταγή που εγγυάται υψηλή αφομοιωσιμότητα. Παρασκευάζεται χωρίς την προσθήκη σόγιας, αρωμάτων, τεχνητών χρωμάτων ή γεύσεων και δημητριακών που περιέχουν γλουτένη.

62,70 €

Winner Plus Performance Κοτόπουλο 18kgr

Free Shipping

Πλήρες φαγητό με υψηλό ποσοστό κρέατος κοτόπουλου πρώτης επιλογής, ελεγχόμενο με τα ίδια πρότυπα που χρησιμοποιούνται για τον άνθρωπο, ιδανικό για ιδιαίτερα δραστήριους ενήλικες σκύλους ή για φοράδες κατά τη διάρκεια της κύησης.

Πλήρες φαγητό, χωρίς γλουτένη, με υψηλό ποσοστό κοτόπουλου πρώτης επιλογής. Η υψηλή περιεκτικότητα κοτόπουλου και σολομού το καθιστά ιδανικό για ενήλικους σκύλους όλων των ιδιαίτερα ενεργών και αθλητικών φυλών με υψηλότερη ενεργειακή απαίτηση. Επίσης κατάλληλο για φοράδες κατά τη διάρκεια της κύησης ή για αδύναμα και υποβαθμισμένα σκυλιά. Το κοτόπουλο και η παρουσία εξαιρετικά εύπεπτου σολομού παρέχουν μια πολύτιμη πηγή πρωτεΐνης που είναι άμεσα διαθέσιμη. Η κροκέτα παρέχει τη σωστή ποσότητα ενέργειας, εξασφαλίζοντας πάντα εξαιρετική γευστικότητα. Τα ωμέγα-3 και ωμέγα-6 που περιέχονται στον σολομό και προσεκτικά ισορροπημένα ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθούν στη διατήρηση υγιούς δέρματος και λαμπερού παλτό. Η βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτική δράση ενώ η L-καρνιτίνη και η ταυρίνη παρέχουν μεγαλύτερη παροχή ενέργειας. Παρασκευάζεται χωρίς την προσθήκη: σόγιας, αρωμάτων, αυγών, χρωστικών γαλακτοκομικών προϊόντων ή τεχνητών γεύσεων και δημητριακών που περιέχουν γλουτένη.