Λίστα προϊόντων από την εταιρεία Alleva Life

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της σειράς Alleva Life.
Εξαιρετικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά για να προσφέρετε στον σκύλο σας την καλύτερη τροφή που θα τον κρατάει υγιή, δυνατό, γεμάτο ζωντάνια.

Υπάρχουν 2 προϊόντα.

45,00 €

Alleva Life Adult M/7 15kgr

Free Shipping

Το Adult Life Μ/7 είναι ένα πλήρες γεύμα ειδικά μελετημένο για την καθημερινή διατροφή των ενήλικων σκυλιών άνω των 7 ετών. Παρασκευάζεται από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας ενώ περιέχει θρεπτικές ουσίες που εμποδίζουν την κυτταρική γήρανση. Στα πλεονεκτήματα του προϊόντος, τονίζουμε την υψηλή πεπτικότητα των πρωτεϊνών (κοτόπουλο, ψάρι, αυγό), την ποιότητα των ινών για ένα υγιές έντερο, την εντυπωσιακή γκάμα κυτταρικών αντιοξειδωτικών (Βιταμίνη C και πολυφαινόλες) και δραστικά συστατικά για την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος (Ωμέγα 6/Ωμέγα 3). Το Μ/7 περιέχει επίσης τριπολυφωσφορικό για την οδοντική πρόληψη.

45,00 €

Alleva Life M/7 mini 15kgr

Free Shipping

Το Alleva Life M / 7 είναι ένα ειδικό πλήρες γεύμα σχεδιασμένο ειδικά για την καθημερινή σίτιση ενήλικων σκύλων ηλικίας άνω των 7 ετών. Το φαγητό παρασκευάζεται με πρώτες ύλες της υψηλότερης ποιότητας και ενσωματώνεται με θρεπτικές αρχές που εμποδίζουν τη γήρανση των κυττάρων. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του προϊόντος επισημαίνουμε την υψηλή πεπτικότητα των πρωτεϊνών (κοτόπουλο, ψάρι, αυγά), την ποιότητα των ινών για το έντερο, την πλούσια προμήθεια κυτταρικών αντιοξειδωτικών (βιταμίνη C και πολυφαινόλες) τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα (ωμέγα 6 / ωμέγα 3). Το M / 7 περιέχει επίσης τριπολυφωσφορικό για την οδοντιατρική πρόληψη.