Λίστα προϊόντων από την εταιρεία Alleva Life

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα της σειράς Alleva Life.
Εξαιρετικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά για να προσφέρετε στον σκύλο σας την καλύτερη τροφή που θα τον κρατάει υγιή, δυνατό, γεμάτο ζωντάνια.

Υπάρχουν 4 προϊόντα.

45,00 €

Alleva Life All Breeds High Energy H/P 15kgr

Free Shipping

Το Alleva Life High Energy H/P είναι μια πλήρης τροφή για ενήλικα σκυλιά πολύ δραστήρια (σκύλοι κυνηγιού, σκύλοι άμυνας, σκύλοι ευκινησίας κ.λ.π.) καθώς και για θηλυκά σκυλιά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης/γαλουχίας. Παρασκευάζεται από κρέατα και ζωικά λίπη ύψιστης ποιότητας.

45,00 €

Alleva Life M/7 mini 15kgr

Free Shipping

Το Alleva Life M / 7 είναι ένα ειδικό πλήρες γεύμα σχεδιασμένο ειδικά για την καθημερινή σίτιση ενήλικων σκύλων ηλικίας άνω των 7 ετών. Το φαγητό παρασκευάζεται με πρώτες ύλες της υψηλότερης ποιότητας και ενσωματώνεται με θρεπτικές αρχές που εμποδίζουν τη γήρανση των κυττάρων. Μεταξύ των πλεονεκτημάτων του προϊόντος επισημαίνουμε την υψηλή πεπτικότητα των πρωτεϊνών (κοτόπουλο, ψάρι, αυγά), την ποιότητα των ινών για το έντερο, την πλούσια προμήθεια κυτταρικών αντιοξειδωτικών (βιταμίνη C και πολυφαινόλες) τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα (ωμέγα 6 / ωμέγα 3). Το M / 7 περιέχει επίσης τριπολυφωσφορικό για την οδοντιατρική πρόληψη.

9,00 €

Alleva Life Puppy & Junior C/0 1.5kgr

Free Shipping

Το Alleva Life C/O είναι ένα πλήρες γεύμα κατάλληλο για την καθημερινή διατροφή των κουταβιών μικρού μεγέθους. Αποτελείται από πρώτες ύλες άριστης ποιότητας κατάλληλα ισορροπημένες για τον απογαλακτισμό και την ανάπτυξη του κουταβιού σας. Tονίζουμε την υψηλή πεπτικότητα και την υψηλή βιολογική αξία των πρωτεϊνών του κοτόπουλου και των αυγών, την παρουσία των FOS, της μαγιάς μπύρας, του Γιούκα που συμβάλει στην καλή κατάσταση του εντέρου, την ηπατο-προστατευτική δράση της ινοσιτόλης και την πλούσια πηγή μετάλλων και βιταμινών. Τέλος, το λινολεϊκό οξύ και η βέλτιστη αναλογία Ωμέγα 6/Ωμέγα 3 τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

47,00 €

Alleva Life Puppy & Junior C/1 15kgr

Free Shipping

Το Alleva Life C/1 είναι ένα πλήρες γεύμα κατάλληλο για την καθημερινή διατροφή των κουταβιών μεσαίου-μεγάλου μεγέθους. Αποτελείται από πρώτες ύλες άριστης ποιότητας κατάλληλα ισορροπημένες για τον απογαλακτισμό και την ανάπτυξη του κουταβιού σας.