Λίστα προϊόντων από την εταιρεία Ok Passion

Το OK PASSION τον τροφοδοτεί με τον τρόπο που ονειρεύεται πραγματικά να τρέφεται!

Η πλούσια και αποκλειστική σειρά του Ok PASSION προτείνει μια μεγάλη ποικιλία από αποτελεσματικές και καλές επιδόσεις τροφών για κατοικίδια ζώα. Νόστιμες συνταγές με αυξημένη θρεπτική αξία και αξιοζήλευτη γευστικότητα επιτρέπουν στις διαφορετικές ανάγκες των γάτων σας και των σκύλων να ικανοποιούνται και να ανταποκρίνονται πραγματικά στις προσδοκίες σας ως ιδιοκτήτες τους. Οι ξηρές τροφές για ζώα συντροφιάς, οι ευαίσθητες υγρές συνθέσεις, όλα τα Made in Italy, καθώς και τα σνακ στο στόμα, αποτελούν μέρος αυτής της εκτεταμένης προσφοράς ... για να εκφράσετε καλύτερα την αγάπη σας για τους καλύτερους φίλους του ανθρώπου, μέρα με τη μέρα!

Υπάρχουν 7 προϊόντα.

31,50 €

Ok Passion Adult Dog ψαρι & ρυζι 12.5kgr

Free Shipping

Πλήρης και ισορροπημένη τροφή ιδιαίτερα εύπεπτη. Περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που ο ενήλικας σκύλος σας έχει ανάγκη για να διατηρήσει καλή τη φυσική του κατάσταση. H τροφή παρέχει στον οργανισμό όλες τις απαραίτητες πρωτεΐνες για τη βέλτιστη συντήρηση των μυών του. Έχει ως βασικό συστατικό το ψάρι και το ρύζι, και σε συνδυασμό με την υψηλή περιεκτικότητα της τροφής σε φυτικές ίνες, προωθεί την καλή πέψη ενώ οι βιταμίνες, οι ανόργανες ουσίες και τα ω-λιπαρά οξέα παρέχουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο σκύλος σας για γερά οστά, υγιή δόντια και ένα λαμπερό και υγιές τρίχωμα.

Άριστη αφομοίωση

Υψηλή γευστικότητα

 Συγκεκριμένα περιέχει συστατικά που βελτιώνουν τη διαδικασία της πέψης ενώ παράλληλα συμβάλλει στην καλή κατάσταση του εντέρου και στο σχηματισμό κοπράνων με συμπαγή μορφή

Συστατικα:

Δημητριακά (ρύζι 4%), Κρέας και προϊόντα κρέατος, Έλαια και λίπη, Ψάρια και παράγωγα ψαριών 4%, Παράγωγα φυτικής προέλευσης (2,6% πολτός τεύτλων), Ανόργανα άλατα, Μαγιά (μαγιά μπύρας 0,5%) , Σάκχαρα (φρουκτοολιγοσακχαρίτες 0,02%).

Υγρασία: 8%, Πρωτεΐνη: 22,5%, Έλαια και λίπη: 14%, Ινώδεις ουσίες: 2,1%, Τέφρα: 7,6%, Ασβέστιο: 1,5%, Φώσφορος: 1,1%

37,60 €

Ok Passion Cat Light Sterility κοτοπουλο & γαλοπουλα 12.5kgr

Free Shipping

Για ενήλικες στειρωμένες γάτες καθώς και για γάτες με τάση παχυσαρκίας ή ήδη υπέρβαρες

Πλήρης ισορροπημένη τροφή με γαλοπούλα ιδανική για τη φροντίδα της σιλουέτας και της υγείας της γάτας σας τόσο απλά και νόστιμά. Χάρη στα μειωμένα ποσοστά λίπους (15% λιγότερα) και στο υψηλό ποσοστό φυτικών ινών (60%) που περιέχει, συμβάλλει στη διατήρηση του ιδανικού βάρους της γάτας. Παράλληλα η προσθήκη ταυρίνης και βιταμινών είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του μεταβολισμού. H Ok Adult light - sterility δεν περιέxει τεχνητές ουσίες, χρωστικές ή συντηρητικά.

Μειωμένες θερμίδες

Υψηλή πρόσληψη αδιάλυτων φυτικών ινών οι οποίες ευνοούν την αίσθηση του κορεσμού.

Συστατικά: Αφυδατωμένο κρέας κοτόπουλου 24% και γαλοπούλας 50%, καλαμπόκι, άλευρο αραβοσίτου, πίτουρο σιταριού, λαρδί, ιχθυάλευρα 4%, ίνες μπιζελιού 4%, ρύζι, χοιρινό, lignocellulose, προϊόντα υδρόλυσης πρωτεϊνών κοτόπουλου, αραβοσιτέλαιο, χλωριούχο νάτριο, μαγιά μπύρας.

Ανάλυση: Υγρασία 8%, Πρωτεΐνη 38%, Έλαια και λίπη 11,2%, Ινώδεις ουσίες 4%, Τέφρα 5,9%, Ασβέστιο 1,1%, Φώσφορος 0,95%, Μαγνήσιο 0,09%.

30,00 €

Ok Passion dog adult complete βοδινο & ρυζι 12.5Kgr

Free Shipping

Πλήρης και ισορροπημένη τροφή ιδιαίτερα εύπεπτη. Περιέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που ο ενήλικας σκύλος σας έχει ανάγκη για να διατηρήσει καλή τη φυσική του κατάσταση. H τροφή παρέχει στον οργανισμό όλες τις απαραίτητες πρωτεΐνες για τη βέλτιστη συντήρηση των μυών του. Έχει ως βασικό συστατικό το βοδινό και το ρύζι, και σε συνδυασμό με την υψηλή περιεκτικότητα της τροφής σε φυτικές ίνες, προωθεί την καλή πέψη ενώ οι βιταμίνες και οι ανόργανες ουσίες παρέχουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο σκύλος σας για γερά οστά και υγιή δόντια.

Συγκεκριμένα περιέχει συστατικά που βελτιώνουν τη διαδικασία της πέψης ενώ παράλληλα συμβάλλει στην καλή κατάσταση του εντέρου και στο σχηματισμό κοπράνων με συμπαγή μορφή.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Δημητριακά (Ρύζι 4%), Κρέας και προϊόντα κρέατος (Μοσχάρι 4%), Έλαια και λίπη, Ψάρι και παράγωγα, Παράγωγα φυτικής προέλευσης (2,6% πολτός τεύτλων), Ανόργανα άλατα, Μαγιά (ζύμη 0, 5%), Σάκχαρα (φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες 0,02%).
ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Υγρασία: 8%, Πρωτεΐνη: 23%, Έλαια και λίπη: 14%, Ινώδεις ουσίες: 2,2%, Τέφρα: 7,9%, Ασβέστιο: 1,5%, Φώσφορος: 1,1%.

29,90 €

Ok Passion dog adult αρνι & ρυζι 12.5kgr

Free Shipping

Πλήρης και ισορροπημένη τροφή για ενήλικους σκύλους με αρνί και ρύζι, ιδιαίτερα εύπεπτη.

Περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για τη διατήρηση της καλής φυσικής κατάσταση του ενήλικου σκύλου.

H τροφή παρέχει στον οργανισμό όλες τις απαραίτητες πρωτεΐνες για τη βέλτιστη συντήρηση των μυών του.
Περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες, προωθεί την καλή πέψη ενώ οι βιταμίνες και οι ανόργανες ουσίες παρέχουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο σκύλος σας για γερά οστά και υγιή δόντια.
Αριστη αφομοίωση
Υψηλή γευστικότητα
Συγκεκριμένα περιέχει συστατικά που βελτιώνουν τη διαδικασία της πέψης ενώ παράλληλα συμβάλλει στην καλή κατάσταση του εντέρου και στο σχηματισμό κοπράνων με συμπαγή μορφή

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Δημητριακά (ρύζι 4%), Kρέας και προϊόντα κρέατος (αρνί 4%), Έλαια και λίπη, Ψάρια και παράγωγα ψαριών, Παράγωγα φυτικής προέλευσης (2,6% πολτός τεύτλων), Ανόργανα άλατα, μαγιά (ζύμη 0, 5%), Σάκχαρα (φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες 0,02%).

ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Υγρασία: 8%, Πρωτεΐνη: 22%, Έλαια και λίπη: 14%, Ινώδεις ουσίες: 2,1%, Τέφρα: 7,6%, Ασβέστιο: 1,5%, Φώσφορος: 1,1%.

29,90 €

Ok Passion dog adult κοτοπουλο & ρυζι 12.5kgr

Free Shipping

Για ενήλικους σκύλους όλων των φυλών Πλήρης και ισορροπημένη τροφή ιδιαίτερα εύπεπτη. Περιέχει όλα τα θρεπτικά συστατικά που είναι απαραίτητα για την διατήρηση της καλής φυσικής κατάσταση του ενήλικου σκύλου. H τροφή παρέχει στον οργανισμό όλες τις απαραίτητες πρωτεΐνες για τη βέλτιστη συντήρηση των μυών του. Έχει ως βασικό συστατικό το κοτόπουλο και το ρύζι, και σε συνδυασμό με την υψηλή περιεκτικότητα της τροφής σε φυτικές ίνες, προωθεί την καλή πέψη ενώ οι βιταμίνες και οι ανόργανες ουσίες παρέχουν τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο σκύλος σας για γερά οστά και υγιή δόντια. Συγκεκριμένα περιέχει συστατικά που βελτιώνουν τη διαδικασία της πέψης ενώ παράλληλα συμβάλλει στην καλή κατάσταση του εντέρου και στο σχηματισμό κοπράνων με συμπαγή μορφή

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Δημητριακά (4% ρύζι), Κρέας και ζωικά παράγωγα (κοτόπουλο 8%), Έλαια και λίπη, Ψάρι και παράγωγα, Παράγωγα φυτικής προέλευσης (2,6% πολτός τεύτλων), Ανόργανα άλατα, Μαγιά (ζύμη 0, 5%), Σάκχαρα (φρουκτολιγοσακχαρίτες 0,02%).

ΑΝΑΛΥΣΗ:

Υγρασία: 8%, Πρωτεΐνη: 23%, Έλαια και λίπη: 14%, Ινώδεις ουσίες: 2,3%, Τέφρα: 7,8%, Ασβέστιο: 1,5%, Φώσφορος: 1,1%.

5,90 €

Ok Passion Kitten Κοτοπουλο Ρυζι 1,5kgr

Free Shipping

Για γατάκια από 0-12 μηνών καθώς και για έγκυες ή θηλάζουσες γάτες

Πλήρης και ισορροπημένη τροφή με κοτόπουλο και ρύζι,

 η οποία παρέχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για μια υγιή και σωστή ανάπτυξη. 

Οι πρώτοι μήνες της ζωής είναι ζωτικής σημασίας για το γατάκι σας,

 για αυτό και η σειρά Ok και συγκεκριμένα το Cat Passion Kitten περιέχει πρωτεΐνη κρέατος απαραίτητη 

για τη σωστή ανάπτυξη των μυών.Η προσθήκη ρυζιού και ζάχαρης τεύτλων προωθούν τη πεπτική ικανότητα,

 ενώ η ταυρίνη και οι βιταμίνες συμβάλλουν στην ανάπτυξη των κυττάρων του ματιού και

 στην καλή λειτουργία της καρδιάς. Η Ok Cat Passion Kitten δεν περιέxει τεχνητές ουσίες,

 χρωστικές ή συντηρητικά.

Ιδανική για μια αρμονική ανάπτυξη

Περιέχει Βιταμίνη Ε που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

37,30 €

Ok Passion Puppy & Punior κοτοπουλο & ρυζι 12.5kgr

Free Shipping

Πλήρης και ισορροπημένη τροφή με κοτόπουλο και ρύζι για κουτάβια όλων των φυλών και για θηλυκούς σκύλους κατά τη διάρκεια της γαλουχίας.

Το Ok Dog PUPPY & JUNIOR με βάση το κοτόπουλο, περιέχει υψηλά επίπεδα πρωτεϊνών, οι οποίες συμβάλλουν στη σωστή ανάπτυξη των μυών. Η καλή αφομοίωση του ρυζιού, προάγει την σωστή ανάπτυξη του πεπτικού συστήματος, ενώ οι βιταμίνες και τα ανόργανα συστατικά υποστηρίζουν την ανάπτυξη των οστών. Τα θρεπτικά συστατικά που η τροφή περιέχει είναι απαραίτητα στα πρώτα στάδια της ζωής και εξασφαλίζουν τη σωστή και υγιή ανάπτυξη του οργανισμού του νεαρού σκύλου.

Ιδανικό για μια αρμονική ανάπτυξη

Με βιταμίνη Ε που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Δημητριακά (ρύζι 4%), Κρέας και προϊόντα κρέατος (κοτόπουλο και γαλοπούλα 10%), Υποπροϊόντα φυτικής προελεύσεως (1,2% πολτός τεύτλων),Έλαια και λίπη (καλαμποκέλαιο 1%), Εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών- μετάλλων,Ψάρια και υποπροϊόντα, Ζύμη (μαγιά μπύρας 0,4%), Σάκχαρα (φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες0,02%).

ΑΝΑΛΥΣΗ: Υγρασία: 8%, Πρωτεΐνη: 29%, Έλαια και λίπη: 15%, Ινώδεις ουσίες: 2,2%, Τέφρα: 7,0%, Ασβέστιο 1,5%, Φώσφορος 1,1%.