Λίστα προϊόντων από την εταιρεία Tetra

Υπάρχουν 4 προϊόντα.

8,10 €

Tetra Goldfish Menu Τροφή για χρυσόψαρα 62gr

Free Shipping

Είδη ψαριών

Χρυσόψαρο

Τύπος:   Δάφνια, Νιφάδες, Σβόλοι και κόκκοι

Δημητριακά, μαλάκια και καρκινοειδή (Daphnia 13%), υποπροϊόντα ψαριών και ψαριών, εκχυλίσματα φυτικών πρωτεϊνών, ζύμες, φυτικά υποπροϊόντα, έλαια και λίπη, φύκια, λαχανικά, μέταλλα.

Αναλυτικά συστατικά

Ακατέργαστη πρωτεΐνη 36%

Ακατέργαστα έλαια 10%

Ακατέργαστες ίνες 2%

Υγρασία 9%

2,60 €

Tetra Πλήρη Τροφή για Χρυσόψαρα Sticks 34gr

Free Shipping

Το Tetra Goldfish Sticks είναι ένα θρεπτικά ισορροπημένο τρόφιμο για όλα τα χρυσά ψάρια. Με το Clean & Clear Water Formula και την πατενταρισμένη Active Formula για να υποστηρίξει μια μακρά και υγιή ζωή. Η βιολογικά ισορροπημένη διατροφή εξασφαλίζει ότι τα χρυσόψαρα παραμένουν υγιή και ενεργά. Βιταμίνη εμπλουτισμένη. Φέρνει τα φυσικά χρώματα του χρυσόψαρα. Η υψηλή αφομοιωσιμότητα έχει ως αποτέλεσμα χαμηλά επίπεδα αποβλήτων.

Προειδοποίηση ασφαλείας

Διαβάστε πριν από τη χρήση όλες τις βιβλιογραφικές ετικέτες των συσκευασιών προϊόντων και τις ετικέτες προϊόντων.

Τρόφιμα και προϊόντα φροντίδας χρυσού ψαριού

Τα χρυσά ψάρια είναι τα ιδανικά κατοικίδια για τα παιδιά, είναι διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα, καθώς και η ευθύνη διδασκαλίας χωρίς τις απαιτήσεις ενός μεγαλύτερου κατοικίδιου ζώου. Επιπλέον, ένα καλά φροντισμένο για ενυδρείο μπορεί να προσφέρει το τέλειο σημείο εστίασης σε ένα δωμάτιο, προσφέροντας μια συναρπαστική διορατικότητα στον υποβρύχιο κόσμο. Με τη γκάμα των προϊόντων υψηλής ποιότητας και απλής χρήσης της Tetra, δεν ήταν ποτέ ευκολότερο να φροντίσετε τα χρυσά ψάρια. Οι αργά βυθισμένες νιφάδες και οι επιπλέουσες ράβδους τροφίμων παρέχουν το χρυσόψαρο με χαρακτηριστική, πλήρη διατροφή, εξασφαλίζοντας την υγεία, τη ζωτικότητα και τον φυσικό χρωματισμό του χρυσόψαρο σας.

2,00 €

Tetra Πλήρη Τροφή για Χρυσόψαρα Νιφάδες 20gr

Free Shipping

 Βέλτιστα ισορροπημένο μίγμα νιφάδων για μια ποικιλία διατροφής

περιέχει όλα τα σημαντικά θρεπτικά συστατικά καθώς και ιχνοστοιχεία

προάγει την υγεία, τον φυσικό χρωματισμό και τη ζωτικότητα

με την πατενταρισμένη * συνταγή BioActive - για τη μακρά και υγιή ζωή των ψαριών σας.

Με τον τύπο Clean & Clear Water: βελτιώνει τη μετατροπή των τροφίμων και μειώνει την απέκκριση των ψαριών; Για καθαρό, καθαρό νερό ενυδρείου