Λίστα προϊόντων από την εταιρεία Tabernil

Υπάρχει 1 προϊόν

5,40 €

Tabernil Αντιπαρασιτικό για Πτηνά 150ml

Free Shipping

Τετραμεθρίνη 0.175%, piperonyl butoxide 0.910 %, άρωμα, διαλυτικό μέσο και αέριο υπό πίεση q.s.

Ενδείξεις και είδη εκλογής: Για τη θεραπεία και την πρόληψη των μολύνσεων από εξωπαράσιτα στα καναρίνια  και γενικά στα ωδικά πτηνά (παπαγaλάκια, καρδερίνες κτλ.)

Χορήγηση: Ψεκάστε πάνω στο σώμα του πτηνού για λίγα δευτερόλεπτα, κρατώντας το σπρέυ σε απόσταση περίπου 50εκ. Επαναλάβετε κάθε 5 ημέρες. Για την απολύμανση των κλουβιών, ψεκάστε μια φορά την εβδομάδα.

Προειδοποιήσεις: Φιαλίδιο υπό πίεση. Να μην εκτίθεται στον ήλιο ή σε θερμοκρασίες άνω των 50ο C. Κρατήστε το μακρυά από τη φωτιά-Μην καπνίζετε. Μην το τρυπήσετε ή μην το πετάξετε στη φωτιά, ακόμα και εάν είναι άδειο. Μην ψεκάζετε σε φλόγα ή σε φλεγόμενο σώμα. Κρατήστε το μακρυά από παιδιά. Ειδικές προειδοποιήσεις: Σε περίπτωση κατά λάθος κατάποσης, μην προκαλέσετε έμετο. Πηγαίνετε κατευθείαν σε γιατρό. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ή με βλεννογόνους, πλυθείτε με άφθονο νερό. Πλύντε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή. Διαθέστε τα φιαλίδια με ένα ασφαλή τρόπο. Τα ψάρια είναι ευαίσθητα στιςπυρεθρίνες.

Αλληλεπιδράσεις: Κατά τη χρήση, αποφύγετε τη χορήγηση μαζί με αναστολείς της εστεράσης και της οξειδάσης, όπως τα οργανοφωσφορικά. Αριθμός εγγραφής Νο 358 ESP

Παρτίδα και ημερομηνία λήξης στο κάτω μέρος του φιαλιδίου. Καθαρό βάρος 98g

ΑΝΑΚΙΝΗΣΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗ ΧΡΗΣΗ            

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ CFC

EΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΥΦΛΕΚΤΟ