0
Naturo Πάπια με Ρύζι και Λαχανικά 400gr - 5020 Naturo Papia me Ryzi kai Lachanika 400gr

Naturo Πάπια με Ρύζι και Λαχανικά 400gr

2,60 

Κωδικός 764000 Κατηγορίες ,

Εξαντλημένο

Σύνθεση:

Πάπια 60%, Καστανό Ρύζι 15% (από αυτό το 6.34% αποξηραμένο καστανό ρύζι), Λαχανικά 15% (από αυτά 2.68% Αποξηραμένα Καρότα, Μπιζέλια και Πατάτες), Μέταλλα, Ηλιέλαιο 0.75%, Λάδι Σολωμού 0.3%, Αποξηραμένη Ντομάτα, Αποξηραμένα Φύκια, Αποξηραμένος Βασιλικός

Διατροφικά Πρόσθετα ανά kg:

Βιταμίνη A 3000IU

Βιταμίνη D3 350IU

Βιταμίνη E 40mg

Ψευδάργυρος (θειικός ψευδάργυρος, μονοένυδρος) 25mg

Σίδηρος (θειικός σίδηρος, μονοένυδρος) 20mg

Μαγγάνιο (θειικό μαγγάνιο, μονοένυδρο) 3.75mg

Αναλυτική Σύσταση:

Kcal/100g 120

Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 10%

Ακατέργαστο Λίπος 9%

Ακατέργαστη Τέφρα 4%

Ακατέργαστες Ίνες 0.5%

Υγρασία 75%

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,4 kg

Περιγραφή

Με 60% σολομού και 20% πατάτας – για σκύλους ευαίσθητους στην αλλεργία. Φυσική τροφή για σκύλους χωρίς σιτηρά με σολομό, πατάτα και λαχανικά. Η τροφή για σκύλους του Naturo χωρίς σπόρους είναι ιδανική για σκύλους με πεπτικά προβλήματα ή σκυλιά ευαίσθητα στην αλλεργία. Δεν υπάρχουν χρώματα, συντηρητικά ή γεύσεις που χρησιμοποιούνται στις συνταγές τροφίμων για τα βρεγμένα σκυλιά του Naturo ή όταν μαγειρεύονται

Σύνθεση

Σολομός 60%

Πατάτα 20%

Λαχανικά 10% (καρότα και μπιζέλια)

Μεταλλικά στοιχεία

Ηλιέλαιο

Λάδι σολομού

Αποξηραμένη ντομάτα

Αποξηραμένα Kelp

Αποξηραμένο βασιλικό

Αναλυτικά συστατικά

Πρωτεΐνη 9,5%

Περιεκτικότητα σε λιπαρά 9%

Ανόργανη ύλη 3,8%

Ακατέργαστες ίνες 0,5%

Υγρασία 72%

Διατροφική ισχύς μέχρι την καλύτερη ημερομηνία πριν από το καπάκι του φύλλου

Διατροφικά πρόσθετα

Βιταμίνη Α 3.000 IU

Βιταμίνη Ε 40 mg

Ψευδάργυρος (μονοένυδρο θειικό ψευδάργυρο) 25 mg

Σίδηρος (Θειικός Σίδηρος, Μονοϋδρική) 20mg

Μαγγάνιο (μονοένυδρο θειικό μαγγάνιο) 3,75 mg

Χαλκός (Pentahydrate θειικού χαλκού) 3mg

Ιώδιο (άνυδρο ιωδιούχο ασβέστιο) 0,38 mg

Σελήνιο (σεληνίτη του νατρίου) 0,037 mg

Περιεχόμενο θερμίδων

127 kcal / 100g

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,4 kg

Δείτε επίσης

0